מתחילה טעימות, קישוא צריך לקלף לגמרי לפני הבישול??
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות

תגובות (17)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 12:48
אני קילפתי אחרי הבישול אבל כן כדאי של יהיה בזה חתיכות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 12:51
כן. לקלף ולבשל בעיקרון אולי אפשר לקלף אחרי הבישול, לא נראלי שזה משנה אבל הכי פשוט לפני. הקליפות של הפירות והירקות יותר קשות לעיכול בהתחלה אס עדיף להוריד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 13:16
בן כמה התינוק/תינוקות?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 13:25
הבת שלי בת 5 חודשים מתלבטת אם להתחיל עכשיו או לחכות עוד חודש. עוד חודש היא מתחילה מעון האם כדאי להתחיל טעימות לפני? אני מתכוונת להביא ממש נגיעה בקטנה או שצריך להביא כמות של כפית?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך