☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 868951
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 16:49
צרבות שהולכות וחוזרות 🤦♀️ מרגישה במיוחד כשאני שוכבת במיטה המלצה לאכול/לשתות? או מה לעשות... אבל חוץ מכדורים
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 16:51
מלפפון ארטיק סורבה
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 16:52
זה לא כדור זה כמו סוכריה וזה מציל את החיים!!! את תודי על כל רגע זה פשוט מעלים צרבת בשנייה
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 16:52
ואם את ממש נגד אז תשני עם ראש למעלה ולא שכיבה מלאה זה יקל קצת
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2021 בשעה 16:53
תודהה אקנהה 🙏🙏🙏
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
31 בינואר 2018 בשעה 22:37
עריסה? עד כ ה עריסה חשובה לחודשים הראשונים של התינוק ? האם אפשר להסתדר עם הלול מההתחלה או שעדיף להתחיל עם עריסה ובהמשך לעבור ללול?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
15 במרץ 2019 בשעה 08:11
שבוע 20 ***** עדיין לא מרגישה אותה.. אני קצת בלחץ מזה . לא יודעת מה אמורה להרגיש ... מתי אתן הרגשתן ? ומה התחושה בשבועות האלה ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
3 בספטמבר 2019 בשעה 21:56
נמאס לי לשמור נידה די, כבר לא יכולה יותר, לא מבינה מה נדפק עם הגוף שלי וכבר לא יכולה עם המצב. לקח לי חודשיים אחרי הלידה לטבול ואז היינו מותרים ליומיים וקיבלתי מחזור. עכשיו זה קרה שוב! חשבתי שקיבלתי מחזור כי היו לי ממש הפרשות דמיות וחשבתי שפשוט המחזור השתנה מהלידה, חיכיתי שיסתיים הדימום והתחלתי 7 נקיים, ביום השני קיבלתי באמת מחזור. זה היה משהו מטורף, דימום ממש חזק ולקח לי שבוע וחצי לעשות הפסק. ביום השישי (!) של הנקיים היו לי שוב הפרשות דמיות. אני עם התקן אז חשבתי שאולי כל הדימומים הקטנים שהיו לי עד עכשיו לא באמת היו מחזור אבל שאלנו רב והוא אמר שצריך לוודא עם רופא. כמובן שלא היה תור לרופא אז שוב חיכיתי שיסתיים הדימום וסוף סוף, אחרי למעלה מ4 וחצי שבועות, הצלחתי לטבול ביום שלישי שעבר. היינו מאושרים כל כך שזה הסתיים וביום חמישי נסענו לצפון לחגוג אך יום הנישואים שלנו. שניה לפני שיצאנו מהבית אני מגלה שקיבלתי מחזור שוב והכל נהרס. אני יודעת שזאת מצווה חשובה אבל כמה אפשר???? זה כבר מרגיש בדיחה אכזרית ממש, אנחנו מקבלים יומיים כל פעם וזהו???? לא יודעת למה כתבתי את זה, לא יודעת מה מצפה לקבל בתגובות, סתם חפרתי מעצבים.
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
8 בפברואר 2020 בשעה 16:28
שבוע 10+ דימום קל היום התפניתי ובניגוב היה דימום קטן כזה ורדרד..במשך היום היה מעט ריר חום כזה.. יש מה להלחץ וללכת למיון?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2020 בשעה 10:10
הריון שבוע 9 חח אני לא יודעת אם אני מגזימה .. אבל יש לי בעיה בקטע של השמנה לא מוכנה לקבל את עצמי ! אני בת 20 בהריון שבוע 9 +6 גובהה שלי 168 .. משקל 60.7 ! זה בסדר? וכמה עליתןןןןן במשקללל בהריון? נ.ב אני לא ממש שומרת באוכל כי אני בכלל בקושי אוכלת סובלת מבחילות וכאב בטן עד זה שאני לא מסוגלת לשים כלום בפה ..
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
21 בספטמבר 2020 בשעה 20:54
אתמול אני ובעלי שכבנו והייתי עליו (תנוחה שהאיבר נכנס ממש עמוק ) תוך כדי הסקס היתה לי מן תחושה פיזית לא ככ נעימה על גבול המציק וטיפה כואב, כאילו שזה עמוק מידי חח . אחרי הסקס לא היו כאבים מיוחדים או חלילה דימוםאבל היום שמתי לב כשאני נוגעת מעל ה ... עש לי מן כאב כזה. המיקום של הכאב הוא מתחת לאגן - זאת אומרת מתחת לרחם (שבוע 13+4) יש מה לדאוג ? או שפשוט יעבור לבד ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות