2 גמבות אדומות
ראש שום שלם
פלפל חריף 1
כוסברה כוס
הכל שמים בסיר
שמים בכוס פלסטיק רבע כוס שמן
2 כפיות פפריקה
פפריקה חריפה כפית שטוחה
חצי כפית כורכום
פלפל חריף טחון חצי כפית
מרק עוף כפית אפשר גם בלי
ומלח חצי כפית כי יש גם במרק עוף
שמים מעל הירקות בסיר מדליקים את הגז כוס מים חד פעמי
נותנים ניעור לסיר בקטנה שהכל השתלב עם התבלינים והמים מבשלים 20 דק
אחר כך מוסיפים את הדג אחרי שהיה חצי שעה בלימון ומלח
ושמים עליו מהרוטב
15 דק ומוכן