בוקר טוב . אתמוך הכנתי בצק בהפרשת חלה והנחתי אותו אחרי שהתפיח במקרר כדי להכין חלות לשבת יש לזה רק ממש אלכוהולי האם זה טוב ? לשתי להתפחה שנייה בגלל זה הבצק ירד מהנפח שלו
אוכל
💬19 תגובות
תגובות (19)
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:05
אתמול**
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:05
ריח**
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:10
כנראה השמרים החמיצו
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:10
לזרוק! זה החמיץ עשיתי ככה חלות היה ריח חמוץ הועם של זה היה בלתי אפשרי לאכילה.