היי בנות,
האם מותר לאכול עוגת רולדה,
הבסיס הרי הוא טורט והוא נאפה הכי הרבה 15 דק.
יש בעיה מבחינת הביצים?
תודה רבה ושבת שלום!
הריון ולידה
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:04
אין שום בעיה. זה עוגה אפויה.
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:05
זאת אומרת אין רלוונטיות לזמן האפייה? כי יש כאלה שאומרים שעוגת פאדג אסורה בגלל שלאחר האפייה העוגה עוד רוטטת
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:16
כל עוד הביצים עוברות חום מסויים זה הורג את החיידקים אז אין כל כך חשיבות ליציבות העוגה...
(אם אני לא טועה, התנאי הוא חמש דקות בחום של שבעים מעלות)
בכל מקרה כשאני ביררתי אמרו לי שאסור עוגות שהביצים שם ממש חיות כמו מוסים וכאלה... כל עוד זה עבר אפייה אין בעיה.
משתמשת פורטי13 באוגוסט 2021 בשעה 07:26
הביצה מתבשלת כבר ב80 מעלות כפרה עלייך.. היא לא חיה הרי הטורט אפוי לא רוטט ולא נוזלי