קניתי את המכונה של ביאמה בר למי שמכירה לכאורה הכל היה נראה מעולה והתלהבנו רצח על המכונה !!ממש כי זה מכין את האוכל תוך כמה שניות ואין את ההתעסקות של להרתיח מים להוסיף תמל ולהתחיל למדוד והכל הילד בן חודשיים והוא אוכל 160 כי הוא נולד במשקל גדול יחסית. בקיצור קנינו את זה לפני שבוע והיו פעמים שהילד אכל בסדר. אבל ביומיים האחרונים הוא אוכל כל שעתיים 160מל ואפילו גם זה לא מספיק אני צריכה להוסיף לו עוד קצת הבנתי את זה רק מקודם אחרי שהוא בכה כל היום ולא ישן באופן רצוף בכלל.. נפל לי האסימון ף שיש מצב שזה קשור למכונה אולי היא עושה את האוכל דליל מדי או משהו.. קרה למישהי ??
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2021 בשעה 16:25
היי מאמי אני גם עם המכונה את יודעת שאת צריכה לכוון את המכונה לפי סוג האוכל שאת נותנת לו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2021 בשעה 16:36
כן מכירה הרבה שדילל להם את הבקבוק...מכונה מלחיצה... אבל לא הבנתי...איזה התעסקות הורדת לעצמל פה? עדיין צריך להרתיח מים ולמלא במים מורתחים פושרים את המכונה....את לא ממלאה ישר מהברז, נכון?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2021 בשעה 16:38
היתה איזה מישהי שהעלתה משהו בנושא והמכונות האלה לא מומלצות..הן יכולות לעשות דליל וכך לפגוע בעצם בהערכים של התרכובת ואז חלילה להזיק בריאותית לתינוק.. תכיני בעצמך יום אחד שלם ותראי איך הוא..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוגוסט 2021 בשעה 16:46
היי קארין ברור כיוונתי את המכונה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך