☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 867784
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 08:27
רעיון מה לבשל לשישי בערב לא מסובך מדיי? 🙏🙄
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 08:28
אסאדו עוף שלם בתנור עם תפוח אדמה דג בורקסים קציצות בקר
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 08:32
בולונז
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 08:39
עוף עם סילאן, שום ובצל אפונה ברוטב עגבניות בורקס בשר\ לחמג'ון
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 09:12
אפשר את המתכון לעוף עם סילאן וזה? נשמע טעים
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 ביולי 2019 בשעה 18:31
המסת סוכר 100 כנסו היי בנות אני חייבת לשתף אותכן בחוויה שלי. אני עשיתי המסה של 50 שיצאה לא תקינה )191( כולם הפחידו אותי שאני אהיה חייבת להזריק אינסולין ושזו תוצאה מאוד חריגה וכו וכו... הפנו אותי להמסה של 100 הגעתי כלכך מפוחדת אחרי שקראתי פה תגובות שאי אפשר לשתות את זה ושיש סחרחורות ושזה מעייף וכו וכו... תקשיבו אני הכי פחדנית ב ע ו ל ם. בדוק. ואני אגיד לכן את האמת, הייתה בדיקה קלה, לא הייתה לא לי שום בחילה ולא סחרחורת, הרגשתי מעולה אחרי הבדיקה, הבדיקות דם לא כאבו גם ובקיצור אל תקשיבו לכל מה שכותבים פה.. תקחו בפרופרציות והכל יהיה טוב מבטיחה לכן! ואגב התוצאה ברוך השם יצאה לי תקינה ! אז... עזבו אותכן לקרוא פה אף אחת לא רופאה וזה סתם מפחיד ומלחיץ. תגיעו לגשר תחצו אותו והכל יהיה טוב.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
18 באוגוסט 2019 בשעה 10:39
למישהי קורה? הי בנות שבוע 38 לא יכולה לשכב בספה או במיטה ולהרים רגליים במהלך היום כל פעם ששוכבת לא שכיבה מלאה יש לי דקירות למטה והרגשתי אי נוחות מטורפת למטה כך שרק לשבת משפר את זה
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2019 בשעה 11:52
נשירה לתינוק בן 4 חודשים התינוקי שלי נולד עם מלא שיער ובגיל שלושה וחצי חודשים התחילה לו נשירה מטורפת, כל הראש קרחות פה ושם ונהיה שיער דליל, מה זה? מישהי נתקלה? משהו מוכר ואני לא יודעת?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2020 בשעה 18:34
שאלה לגבי המנגיומה :) היום אני ובעלי היינו באשפוז יום עם הילד בן חודשיים וחצי , יש לו המנגיומה באיזור איבר המין והתחלנו לתת המנגיול תרופה פעמיים ביום. השאלה היא האם קריטי לתת כל 12 שעות או שכל עוד זה בטווח שבין 9 ל12 שעות זה בסדר?? אני יודעת שצריך לפחות 9 שעות הפרש תודה לעוזרות!!
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
16 בפברואר 2021 בשעה 13:30
כאבים בצד ימין בבטן ?תקין?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
2 בנובמבר 2021 בשעה 14:18
,מישהי יודעת איך מפרקים את זה ? לא רואה איזה כפתור ולא רוצה למשוך סתם טרמפולינה טייני לאב
אמהות
💬
4 תגובות