אני כועסת על עצמי. ממש ממש ממש התחשק לי באגט עם פסטרמה היום. ממש! ואני גם ככה בקושי אוכלת משהו כל היום. אני לא בעיניין של לחמם או לטגן, נגעלת. אני כועסת על עצמי שלא אכלתי. מידי פעם אני כן אוכלת.. הסיכון נראה לי קטן ביחס להרגשה הממש קשה שממש רציתי ולא אכלתי, ובכל זאת לא עשיתי את זה..
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2021 בשעה 18:48
לא חושבת שצריך לקחת סיכום גם באחוז הקטן ביותר…
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2021 בשעה 18:54
את יכולה לחמם ולתת לזה להתקרר , הטעם לא משתנה . אבל הסיכון יורד תראי אני אכלתי פסטרמה 3 הריונות ולא קרה , ועכשיו ברביעי גם אוכלת אבל אף אחד לא מבטיח שלא יקרה הפעם כלום . אני אישית אף פעם לא ממליצה ללכת נגד ההמלצות של משרד הבריאות וזה שלאחת לא קרה לא מבטיח שלמישהי אחרת זה לא יקרה . עדיף את ההרגשה שלא אכלת מאשר את ההרגשה שאכלת וגרמת לא עלינו לאיזה נזק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2021 בשעה 19:08
קטע לקרוא את זה..כל ההריון אכלתי בריא...אני תכף נכנסת לשמיני. לבית שלי מעולם לא נכנסו נקניקיות ופתאום היה לי חשק הכנתי תבשיל קוביות תפוחי אדמהח עם פרוסות נקניקיות ברוטב צהוב..מאכל ילדות כזה..כשפעם לא היתה מודעות למוצרים האלו..בכל אופן לא חשבתי על סכנות אפילו..רק זכרתיפ שזה אוכל נוראי ולכן גם הבנות שלי לא מכירות את זה..ושאלו אותי מה אני אוכלת מה זה הדבר הזה חחח להן הכנתי הודו עם תפוחי אדמה. זה עבר בישול עם תפוחי אדמה ורוטב, מסוכן?...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 באוגוסט 2021 בשעה 19:20
אין שום בעיה עם נקנקיות בהריון במידה ועוברות בישול , נכון שזה לא הדבר הכי בריא אבל אין מניעה .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך