☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 866051
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2021 בשעה 11:07
מי שיצא לה הפקק הרירי בחלקים... כל כמה זמן בערך זה יצא אצלכן? כי אתמול בערב יצאה לי הפרשה קטנה שקופה ורירית כמו נזלת, ומאז כלום!
הריון ולידה
💬
11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2021 בשעה 11:17
יצא לי פעמיים, באותו יום, הפרש של כמה שעות בודדות, באותו ערב ירידת מים, ולידה😍
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2021 בשעה 11:23
איך יודעים אם זה הפקק הרירי?
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2021 בשעה 11:24
שבוע 34 ישלי גם הפרשות קטנות כבר יומיים של משהו בגוון הירוק…
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2021 בשעה 11:28
אודל זו היתה כמות קטנה בכל פעם? ושקוף או עם דם? תודה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2019 בשעה 12:40
עזרה דחוף על כמה מעלות מכבסת בגדים של ילד בן חודשיים? רוב הזמן עושה כביסה מהירה והצרכים לא מתנקים עזרה מה עושה לא בסדר??
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוגוסט 2019 בשעה 00:25
חלב שאוב הוצאתי מהמקרר וחיממתי התינוקת שלי לא אכלה כלום ונשאר בזה 40 .. מותר לשמור ? אם כן אז בחוץ ?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
10 בדצמבר 2020 בשעה 10:13
משהי מאיזור חיפה נשר קריות יודעת איפה אפשר לקנות בגדי הריון ואם פתוח עכשיו?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
11 בדצמבר 2020 בשעה 19:09
היי בנות שבת שלום יש לי שאלה חשובה מאמא צעירה לאיזה מאמא ותיקה כבר.. הבן שלי עוד מעט בן שלושה חודשים וברוך השם יש לו התפתחות מהירה אוכל יפה כמות של 150 כל שלוש שעות בלילה ישן טוב לפעמים גם 7/8 שעות בלילה בלי לקום לאכול.. בגיל 4 חודשים רוצה להתחיל טעימות. באיזה גיל התחלתן? מה ניתן לתת ? שמעתי מכמה בנות שנתנו במבה כבר בגיל 4 חודשים זה נכון ? לא מסוכן ? חוץ מטטה מתוקה קישוא גזר ותפוח אדמה מה עוד ?
מאכלים לקטנים
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 בינואר 2021 בשעה 13:55
היי בנות יש לי מתחת לחזה כמו סימני שריפה הרבה פעמים מגרד לי למרות שהחזיה נוחה וגם תמיד שותפת את המקום? מישהי חיוותה?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 11:36
הנקה בהריון. היי בנות אני בהריון שבוע 11 ומניקה יונקת בת 9 חודשים. מאז שאני בהריון יש לי בחילות מטורפות שלא נותנות לי לאכול ולשתות כמו שצריך. בהתאם לכך תפוקת החלב ירדה לי משמעותית צד ימין אין לי בכלל חלב צד שמאל בקושי . אני מעוניינת להמשיך להניק אותה . רציתי לדעת אם מותר ליטול כדורים להגברת החלב בזמן ההריון? אם כן אשמח לדעת איזה כדור הכי טוב. והאם מישהי הניקה בזמן הריון ? אשמח לדעת איך הסתדרה עם ההנקה בהריון.
מניקות באהבה
💬
1 תגובות
👍
2 לייקים