קישוא, גזר, בטטה, תפוח אדמה
תפוח עץ, אגס, מלון, נקטרינה
בירקות עשיתי 3 ימים קישוא , 3 ימים גזר ואז עשיתי מרק מהם, אחרי כמה ימים שהתרגל למרק הכנסתי תפיח אדמה למרק ביחד גם כמה ימים וכו.. אחרי זה את יכולה להוסיף גם עדשים למרק או עוף/חזה הודו ולפרק אותו
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2021 בשעה 00:14
תתחילי מירקות מההכי פחות טעים להכי טעים (אפשר גם מאודים בתנור) ואחכ תעברי לפירות מההכי פחות טעים להכי טעים, אחרי זה אפשר להתחיל להביא מרק עוף/גבינות רכות/שייקים של פירות מעורבים