כרובית בתנור! בדרך הכי קלה הכי טעימה והכי בריאה!!! 😋 אופן הכנה: שולקים את הכרובית בסיר עם מים. שהמים מכסים רק 3/4 מהכרובית וממליחים טוב טוב את המים. מחכים לרתיחה ומשאירים עוד 10 דקות גג! (שלא תהיה מושית מידי) מעבירים לתבנית, מורחים את הכרובית בשמן זית בנדיבות! ומלח (המלצה שלי מלח ההימליה) ומכניסים לתנור על אפייה 200 מעלות עד שמזהיבה. אני מוציאה בזמן האפייה פעמים ומורחת שוב בשמן זית!! יוצא להיט וטעיםםם😍😍😍😍
אור קולד - בישולים ומתוקיםאור קולד - בישולים ומתוקים
💬0 תגובות👍6 לייקים

תגובות (0)

אין תגובות עדיין

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך