בנות אני כל פעם לחוצה מזה שהחביתה לא תהיה עשויה מספיק עד שאני קצת שורפת אותה ואז זה לא טעים כבר🤦🏻‍♀️ איך אדע שהיא עשויה טוב? כי בצד השני זה תמיד קצת פחות זהוב וטיפה בהיר מהרגיל.. אוף לא אוכלת חביתה מהפחד
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 15:35
קודם כל עשית לי חשק לחביתה 😅 דבר שני הכל בסדר!! החביתה מוכנה. אני הופכת אותה וברור שצד הראשון תמיד יום שחום. אל תלחיצי את עצמך סתם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 15:36
**יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 15:44
כל עוד זה לא נוזלי זה תקין. זה לא צריך להיות שרוף

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך