איך אתן מכינות את הקישוא לטעימות?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 08:24
את יכולה לשים בתוך סיר עם מים רותחים בשושנת אידוי למעלה ולטחון טוב טוב שלא ישארו סיבים לא צריך את כל המכשירים האלה תאמיני לי מניסיון. אחד התקלקל לי אחרי חודשיים ואחד החזרתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 08:25
תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 08:26
אני הוספתי למרק עם ירקות שכבר טעם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2021 בשעה 08:36
מותר תבלינים במרק?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך