☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 862842
משתמשת פורטי
6 באוגוסט 2021 בשעה 13:09
מותר פרג בהיריון?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2019 בשעה 20:08
כדורי חרדה פאקסט בהריון היי בנות אני מטופלת בכדורים נגד חרדות שנקראים פאקסט . לפני הכניסה להריון התייעצתי עם ייעוץ טרטולוגי אם זה בסדר הם אמרו שאפשר להמשיך עם זה ועכשיו אני בשבוע 10 ופתאום הרופא משפחה שלי אומר שזה לא כדור שמתאים להריון.. בנות מישהי לקחה פאקסט בהריון? או כדורים בסגנון אני ממש בלחץ
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 10:11
סילבר קרוס או ספורטליין סיילו? צריכה את עזרתכן דחוף
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
29 במרץ 2020 בשעה 05:47
בשבח והודיה לבורא, ילדתי!!! ❤️ אז ב27.3.20 בשבוע 40+5 ילדתי את הנסיכה הבכורה שלי!!!! 3.453 ק״ג של אושר ❤️ ביום חמישי ב00:30 בלילה עליתי למיטה בבית לישון. ב1:00 התחילו צירים קלילים, סדירים, הכנתי את בעלי שיוצאים לבית חולים אחרי מקלחת טובה... במקלחת ראיתי קצת דימום, החזרתי מהר את הבגדים ו01:45 עלינו לבית החולים הזזנו שעון שעה קדימה 😅 פתיחה 2 מוניטור פתאום לא כלכך סדיר, אבל הצירים הולכים ונהיים כואבים יותר... 04:30 בודקים שוב פתיחה, כבר 4.5!!! יאלללה חדר לידה עושים שוב מוניטור, חוקן (חווווובה איזה כיף זה!!!) מקלחת קצרה הצירים כבר חזקים מאוד ב08:00 המרדים הגיע! יאללה לאפידורל! הרגשה אלוהית!!! ב08:45 בודקים אותי שוב, פתיחה 9!!!! מחיקה מלאה! האפידורל הוריד לי קצת את לחץ הדם... המים עדיין לא פקעו... ב10:30 בודקים שוב, פתיחה מלאה! והמים עוד בשלהם... ב11:47 באים שוב לבדוק, פוקעים את המים.. המיטה נתקעת, הרופאים מנסים לסדר כדי שנתחיל לידה... 12:00 מתחילים לחיצות, 12:07 דקות הנסיכה שלי בחוץ!!!! איזו הרגשה אלוהית!!!!!!!! אחרי הלידה הייתה קצת דרמה עם המון איבוד דם אבל ב״ה אנחנו אחרי, בריאות ושלמות!!!! תודה לכולן על כל העזרה והתמיכה לאורך כל ההריון!!! אין ספק שזה לא אותו הדבר בלעדיכן ❤️ המשך הריון תקין לכולן ובע״ה בידיים מלאות ובריאות! כל השאר הבל הבלים!
הריון ולידה
💬
15 תגובות
👍
15 לייקים
משתמשת פורטי
5 בנובמבר 2020 בשעה 09:23
שלום, אשמח לדעת ממי שעשתה, איפה עושים את בדיקת NIPT? למי פונים? תודה!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 בפברואר 2021 בשעה 13:24
בשמירת הריון מקבלים -שכר מלא או 75 אחוז מהשכר?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
14 בפברואר 2021 בשעה 13:18
היוש, האם אני אמורה להרגיש משהו בשלישי הראשון להריון? אני מרגישה נורמלי לחלוטין.. (חוץ מעצירות/גזים/בטן נפוחה) הכוונה שאני מרגישה טוב, חלילה לא מתלוננת אבל רק רוצה לבדוק אם זה הנורמה.. ( הריון ראשון)
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים