☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 861679
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2021 בשעה 05:06
אני 3 שבועות אחרי לידה... מותר להשתזף בשמש?
אמהות
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2021 בשעה 05:52
כן. אם את מניקה, שימי לב לשתות יותר מבד''כ כדי שלא יתייבש החלב
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 ביוני 2018 בשעה 07:22
משו מוזר הי בנות, כבר כמה לילות אני מתעוררת ומבינה שאני כאילו לוחצת כמו בלידה וזה חוזר מלא פעמים ואני לא שולטת בזה. מזה יכול להיות? שבוע 36
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
18 בינואר 2019 בשעה 05:57
עשיתי את זהההההה אז עשיתי את זה!!! לפני ואחריייי 🤗אחרי כמה שנים ללא מספרה אז אני מתלהבת 😂🤣😂 איךך יצא?? 🤩
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2019 בשעה 19:57
חשדות אני חושדת שבעלי בוגד ביי עם מישהי שהייתה חברה טובה אבל בגלל המרחק (מעבר דירה לאזור אחר) נוצר מין נתק קצת.. מדברות פה ושם אבל לא כמו פעם. כל פעם שהוא מתחבר לאינסטגרם היא מתחברת וכנ"ל כשמתנתק.. אותם הזמנים והכל. (הוא לא יודע שהאינסטגרם זו הסיבה לחשדות שלי. אמרתי לו שאני חולמת שאתה בוגד בי איתה) שאלתי אותו אם בוגד בי והוא טוען שלא ושהוא אוהב אותי. אבל החשדות עדיין קיימות. אין סיבה אחרת לחשד הוא יוצא מהעבודה לבית והפוך והיא גרה ועובדת מרחק של 40 ק"מ ולא מתראים ביחד גם לא איתי. ישלי תינוקות בבית ואני בהריון צמוד. אולי זה ההורמונים אני כבר לא יודעת מה לעשות ומה להגיד.
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוקטובר 2019 בשעה 13:54
בת חודש וחצי היי אמהות, התינוקת שלי בת חודש וחצי לאחרונה (היא לא הייתה ככה לפני שבוע-שבועיים) אחרי שאוכלת היא נהיית נודניקית בוכה ורוצה רק שירימו אותה. הבנתי שהיא עייפה ורוצה לישון. אחרי שאני מרדימה אותה מניחה אותה במיטה היא קמה שוב ושוב בוכה, ככה כל היום (בשעות הערב והלילה היא רגועה) מישהי נתקלה במקרה כזה? איך אפשר לטפל בזה?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
18 בדצמבר 2020 בשעה 08:25
הזייה
הריון ולידה
💬
48 תגובות
משתמשת פורטי
17 בפברואר 2021 בשעה 16:43
למישהי יש את המיקסר הזה וממליצה עליו?
אמהות
💬
6 תגובות