**לחם זיתים ואורגנו ביתי** *ללא לישה קל בטירוף עם קראסט קריספי!!* מצרפת מתכון: https://www.metukimsheli.com/2016/11/8469/
אוכלאוכל
💬7 תגובות👍6 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 14:06
וואו מושלם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 14:22
מדהים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 14:29
תודה בנות זה באמת פשוט!! דניאלה כן, וממש ממש תיזהרי עם הסיר כי הוא רותח ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 14:31
מניחים את הבצק בסיר ,סוגרים עם המכסה ומחזירים לתנור ל220 מעלות אחרי 35-40 דק׳ להוציא את המכסה ולעוד 7 דק׳ בערך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך