איך אתן מתבלות את הבצלים והגמבות של הפוקאצה?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 13:44
מקפיצה במחבת על אש גבוהה כמה דק׳ עם מלח פלפל אחר כך אפשר להוסיף פסטו - למרוח על הפוקאצ׳ה ומעל לפזר את התוספות אפשר לפזר אורגנו טרי/יבש טימין טרי/יבש והכי הכי חשוב וטעים : מלח גס (במידה)מעל הכל !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 13:51
תודה רבה💗💗💗
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוגוסט 2021 בשעה 13:53
בכיף בתאבון 😋😋😋

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך