התחלת טעימות ראשונות. במה כדאי להתחיל ואיך לעשות זאת ? איך לבשל?
אמהותאמהות
💬4 תגובות👍2 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2021 בשעה 14:46
תפוא, קישוא, גזר, בטטה וכו מהפחות טעים לטעים חח את יכולה לאדות בסיר עם קצת מים או על רשת אידוי ולטחון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2021 בשעה 16:41
לאדות בסיר עם קצת מים ואז לרסק ידנית אפשר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2021 בשעה 19:01
כן שלא יהיו גושים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 באוגוסט 2021 בשעה 20:15
ממליצה לך לקנות את הספר טעמים ראשונים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך