אמאלההההה שבוע 37 רואה מלא בנות שרושמות שהן מחכות כבר שהוא יצא כי חם להן וכבד להן וכו׳ רק אני מתה מפחד מהלידה עצמה??? מצידי שתישאר בבטן כמה זמן שבא לה! מה עושים עם הפחד הזה?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 21:18
גם מי שמחכה שהוא יצא כבר פוחדת, הלידה מפחידה את כולן וזה טבעי. יש חוסר וודאות לגבי איזו לידה תהיה , אם רגילה או עם זירוז או חלילה קיסרי חירום, וכמה יכאב , ותפרים, וצירים... בטח מפחיד... אבל יודעים שזה יגיע ויגמר, ויש צוות רפואי שיהיה לידך ויעשה מה שהוא יכול כדי להקל עלייך ולעזור שאת ושהתינוק תהיו בריאים ושלמים, ובעלך יהיה שם לתמוך בך , ובסוף את גם תקבלי תינוק קטן ומושלם שיעזור לך להתגבר על הקושי. ולפעמים, כשיש משהו עכשיו שהוא מאוד קשה, אז קל קצת לשכוח מהלידה שמתקרבת (: מאחלת לך לידה קלה ובידיים מלאות 🙏♥️
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 21:27
לגמריי חושבת כל היום על הלידה , ועל איך יעבור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 21:42
🤣🤣 אני גם בדעה שיקח את הזמן, הריון שני, יודעת איזו שגעת מחכה 🥴🥴
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 21:57
חחח רק שתדעי שקיבלתי רגליים קרות רצח כתבתי פוסט כזה ואחרי הפוסט ירדו לי המים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

מה הייתן עושות ??? חמותי משחקת אותה כל הזמן הכי בסדר הכי טובה וכו .. חמות 🤷🏼‍♀️ הקטע שהיא כל הזמן זורקת לי עקיצות והערות בצחוק״ על כל מה שאני עושה בערך במיוחד במה שקשור לילד ... אני גרה לידה ואמא שלי רחוקה ממני זה אומר שאם יש לי סידורים אני לוקחת איתי את הילד לכל מקום ולא משאירה אצלה בשביל לא לראות ולשמוע את ההערות המעצבנות שלה שלא מעניינות ושלא נדבר שלא יוצאת לאף מקום כבר לבלות ורק פוגעות בקיצור אני מגדלת את הילד לבד איתו כל יום מהבוקר עד הערב אין לי עזרה של אמא שגרה קרוב היא בחיים לא אמרה מילה טובה איך את מטפלת בו יפה והכל ‏כל הזמן יש לה רק מה להעיר ‏ולעקוץ ‏אז בזמן האחרון אני קצת התרחקתי כי אין לי עצבים לראות ועקיצות המעצבנות יש לציין שגם כל החג הפסח היא לא הזמינה אותנו ואת אף אחד אפילו יום אחד בחג וברחה לבנות שלה ‏בקיצור ביום ראשון היא מתקשרת לבעלי ב-7:00 בערב ואומרת לו בוא תיקח משהו הוא אמר לה אני אבוא יותר מאוחר וישר. ‏היא קפצה ‏ואמר אני בא אליכם ואני גם רוצה לראות את הנכד ‏אני את עצבנתי כשעה שבע בערב וזה הזמן למקלחת לתינוק ולהתחיל לעשות לו סדר יום זה לא הזמן לבוא לבקר ב7 בערב אמרתי לבעלי שיתקשר ויגיד לה שעכשיו אנחנו מקלחים את הילד והוא יבוא יוצר מאוחר לקחת את הדברים שתבין שלא בכל שעה אפשר לשבור יש לציין שאחרי הלידה היא ולמי היו באים ומתנחלים אצלי פשוט דופקים בדלת יום אחרי יום. ‏ואני במקום לנוח הייתי צריכה לארח אותם אז כבר נמאס לי אז ביקשתי ממנו שהיא אגיד שעכשיו הוא מתקלח ושזה לא מתאים להגיע היא נעלמה היום הוא התקשר אליה שטפה לו תמוח מה זה אני כבר לא יכולה לראות את הנכד שלי אומרים לי כן או לא לבוא אתם לא באים לא מתקשרים בקיצור אנחנו תמיד אשמים !!!!😡😡😡😡 מה הייתן עושות במקומי ? ממשיכות לעמוד על שלכן ? או שהיא צודקת ???
הריון ולידההריון ולידה
💬16 תגובות👍1 לייקים