מאז שעברתי לאינדוקציה חשמלית אני לא מצליחה להכין אורז ובכללי חדשה בתחום אף פעם לא יוצא טוב ונזרק. אשמח להמלצות או כייון כמו לשים על הגז הקטן או הגדול על גבוה ואז נמוך? קודם שמן ובצל? אני משתגעת לא יוצא טוב אף פעם
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 12:46
אני עם אינדוקציה ויוצא מושלם. מכינה אורז בסמטי בדכ (לפרסי צריך עוד קצת זמן פשוט) אחרי שהשריתי את האורז שוטפת טוב, שמה בסיר קטן על הלהבה הכי קטנה את האורז עם שמן על נגיד 10 (יש לי 1-14 ואז p שזה הכי חם) נותנת לזה שתי דקות. מוסיפה מים ומלח ומורידה ל5 למשך 15 דקות, מכבה ונותנת לו עוד 5 דקות סגור. עד כוס אורז שמה כוס ושליש בערך מים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 12:47
אחלה אנסה תודה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 12:47
רון תודה אבל נראה לי ליעל יש משהו דומה לשלי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוגוסט 2021 בשעה 14:53
אני שמה בקטן התחלה שמה על חום גבוהה נגיד 9 עד שרותח ואז ממניחה ל3 ויוצא אחלה אורז

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך