☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 856799
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 11:56
באיזו תכנית כביסה מכבסים את בגדי התינוק? אני יכולה לכבס בכביסה מהירה?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 12:01
עוקבת
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 12:03
אני מתכננת לעשות 20 דק 30 מעלות
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 12:07
כביסה עדינה 30 מעלות 800 סיבובים
משתמשת פורטי
30 ביולי 2021 בשעה 12:10
יש לי במכונה אופציה של 15דקות איך אני יודעת כמה מעלות זה..? לא כתןב לי 😅
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 באפריל 2019 בשעה 16:49
שלום בית חייבת לפרוק.. אני ובעלי 7 שנים ביחד יש לנו בת 6 ובן 4 עכשו אני בשבוע 36 אנחנו בערך בסדר...עד שלא, יש לו קטעים שאני תוהה מה אני עושה איתו .. זה קשה ומתסכל.. אחת הסיטואציות הקשות זה שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה ..אסביר , הרבה פעמים אני פשוט אומרת "כן" מהסיבנ שאני לא רוצה להיכנס לדרמה שתהיה עץאחר כך ..והחלטתי שלא עוד, שאני לא רוצה אז לא אתמול , היינו בירושליםעם המשפחה שלו , היה נחמד מאוד טיילנו הרבה התעייפנו מאוד הגענו הביתה ישנו לילה והיום בבוקר אמרנו שנלך לפארק או משהו נחמד ההורים שלו התקשרו שהולכים לאילת ללילה אחד ושנבוא (אנחנו מנתיבות) כל האחים שלו והכל..הוא אמר לי בואי נלך לא רציתי..הרבה סיבות עייפות , חולשה , נסיעה ארוכה שבס"כ ללילה אחד ..לא רציתי וזהו..מאז ההתנהגות שלו כאילו רעה אלי , חס טחלילה לא משהו אלים! אבל הוא אומר לי "לא הולכים לאמא שלך בחג השני " "אני לא בא לפארק תקחי אותם לבד " אחר כך אומר לבת שלי מחר אבא יקח אותכם לים אני אחשוב עם עצמי וכל מיני יציאות כאילו עקיצות כאלה..אני החלטתי שאני לא נכנסת איתו לתינוקיות הזאת אני סותמת ..הוא הלך לענינים שלו השכבתי רת הילדים שהיו שפוכים!! התקלחתי ובכיתי ובגיתי והתפללתי על לידה קלה ועכשו אני סתם במיטה ..עתובה סורי על החפירה היתי חיבת לפרוק.. מה אתן חושבות על זה?
הריון ולידה
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 15:10
חוד חיסון חודשיים להביא ויטמין d3 כרגיל?
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
12 בנובמבר 2019 בשעה 05:01
דחוףף שבוע 34+ מרגישה ממש חלשה ותמיד עייפה שבא לי לישון לא היה כך ליפני האם זה בסדר? מישהיא יודעת?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
25 במאי 2021 בשעה 08:44
היי אהובות🙏🏽 מחכה במיון שיעשו לי זירוז עם בלון, יש כאן בנות שעברו את זה ויכולות לספר חוויות? כמה זמן מרגע ההחדרה ועד הלידה? עד כמה זה בלתי נסבל?
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
17 בנובמבר 2021 בשעה 07:31
לזירוז שותים חליטת פטל אדום ?? וכמה פעמיים ביום ומאיזה שבוע מתיחלעם לשתות??
הריון ולידה
💬
12 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
6 בפברואר 2022 בשעה 12:26
תינוקת בת שלושה שבועות.. קמה משינה יחסית ארוכה , שמתי אותה בציצי ינקה איזה 10 דק בערך, הרמתי אותה לגרפס ופשוט פלטה את כל מה שאכלה .. הכל ! למה זה קורה? איך אנימיודעת אם היא שבעה או רעבה עכשיו ? אוף 🥺
הריון ולידה
💬
0 תגובות