חצי קילו בשר טחון
ביצה 1
בצל וחצי לחתוך קטן קטן
חצי צרור פטרוזיליה +חצי צרור כוסברה
5 כפות פירורי לחם (אפשר גם תפוח אדמה שאת עושה בפומפיה ואז לסחוט ממנו את הנוזל - הפירורי לחם או תפוח אדמה זה לאוריריות של הקציצה)
שמן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט - לא חובה
כמון
ומעט מעט בהרט - גם לא חובה! עניין של טרם
עכשיו את יכולה לעשות רוטב עגבניות או עם בצל שומר / אפונה ותפוח אדמה
לרוטב עגבניות -
6 עגבניות ללא קליפה לחתוך קטן
2 בצלי לחתןך קטן גם כן
לטגן טוב טוב עד שזה מזהיב
משתמשת פורטי29 ביולי 2021 בשעה 13:47
2 רסק עגבניות , לטבל - פפריקה , מלח , פלפל , מרק עוף לערבב טוב ..
להוסיף מים לא המון בערך 2 ,3כוסות
לתת לרוטב לרתוח טוב
לטעום לראות אולי צריך לתקן טעמים
ואז להוסיף את הקציצות ולבשל בערך 30,40 דקותת
לגבי הקציצות לעשות את העיסה לערבב ממש טוב את כל החומרים יחד ואז לתת לעיסה לנוח איזה עשרים דקות במקרר ואז לעשות קציצות