מישהי פה ניסתה או יודעת אם אפשר להכין בצק של ספינג בערב לשמור במקרר ולטגן בבוקר ??
אוכלאוכל
💬2 תגובות👍1 לייקים

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2021 בשעה 11:16
כן חח בתור מרוקאית שעושים כל שנה מימונה עצומה אחרי 20-25 ק"ג בצק נשאר עוד קצת בצק ותמיד שומרים במקרר ןעושים אותו יום אחרי עם תה יוצא מצויין רק לסגור אותו טוב בשקית או נייר כסף/ניילון נצמד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 ביולי 2021 בשעה 11:38
ברוררר... רק תוציאי קצת לפני הטיגון מהמקרר כי אז זה יוצא קצת בצקי בפנים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך