☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 853911
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 10:24
היי...הוצאתי חלב שאוב מהמקרר וחיממתי אותו והתינוק נרדם... מותר לשמור את החלב?
אמהות
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 10:43
בקירור עד יום לטפרטורת הבית עד שעתיים
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2017 בשעה 11:52
מתי מספרים למשפחות וחברים?! אני בשבוע 8 ואני באמת לא יודעת מה לעשות. ההורים של שנינו והאחים יודעים. אבל הסבתות, הדודים, חברים לא יודעים. והבעיה שלי היא שאני ממש ממש ממש מפחדת מעין הרע. ואני ממש מתלבטת מה לעשות. כי אני חושבת שאם אבוא לסבתא שלי או לדוד שלי שקשור אלי ממש אחרי הסקירה הראשונה שזה יוצא חודש רביעי ורק אז אספר להם הם יפגעו ממני. אבל אני ממש מפחדת מהצד שלו:speak_no_evil::fearful: יש דודה או שתיים ואיזה זוג חברים שאני מפחדת שיפתחו עלינו עין. מה אתן הייתן עושות?! ואין מצב לספר לצד אחד כן ולצד השני לא. הייתן מספרות אחרי השקיפות שזה שבוע 13 ולא אחרי הסקירה?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
26 בדצמבר 2018 בשעה 08:58
ימי מחלה נשאר לי 29 ימי מחלה שאני רוצה לנצל לקראת סוף ההיריון . מה אפשר להגיד לרופא על מנת שיוציא לי 29 יום ? ומי עושה את זה גם?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2020 בשעה 12:15
שמפו שמפו מומלץ ברמה של וולדה?? אני רוצה לשנות לו
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
4 בינואר 2021 בשעה 04:38
ישיבה... היי בנות, יש לי בן בן 4 חודשים, מנסה לקום כששוכב בעגלה ובטרמפולינה, מרים את הראש קדימה... נראה לי קצת מוקדם אבל טפו טפו טפו ברוך ה'... מתי הילד שלכן התישב לראשונה, ואיך עודדתן את זה?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2021 בשעה 12:36
היי אמהות :) בגלל הסגר אני מוצאת את עצמי קצת תקועה מבחינת מכנסי הריון.. מישהי אולי מוכרת ג'ינסים של h&m מידה 38? תודה :)
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
3 במאי 2021 בשעה 19:45
אנונימית וליזזז אתן פה??
לפני הריון
💬
1 תגובות