☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 853096
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 13:43
אני חודש ראשון היום הרגשתי חלשה מדי ועכשיו התחיל חום 37 מה אני אמורה לעשות?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 13:46
לנוח ולעקוב 37 זה לא חום שצריך להדאיג בדרך כלל
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 13:46
אם עלה לגשת לבית חולים?
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 13:53
תתייעצי עם מוקד טלפוני אם עולה או אפילו עכשיו אם זה מדאיג אותך
משתמשת פורטי
26 ביולי 2021 בשעה 15:38
אשמח שתעדכני אם במוקד אומרים ש37 זה חום ומה עשית בסוף אני באותו מצב אותה הרגשה לקחתי אקמול ולג יודעת אם יש טעם לבדוק את זה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 במאי 2017 בשעה 09:19
צרבות בשבוע 7 ???? וואישש זה מציק.... אין בחילות אבל הצרבות האלה לא נעימות בכלל ... מה עושים???
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
18 במאי 2018 בשעה 04:05
מי שפיר- דוקטור ישראל הנדלר או דוקטור ליפיץ? אם אני הולכת עם מכבי עם דוקטור הנדלר אני משלמת 680 שקל ואם אני הולכת עם ליפיץ אני משתמשת בביטוח הפרטי ואמורה לשלם 20 אחוז מעלות של 2000 ומשהו שזה ייצא באזור ה-400-500 שקל, כך שהכסף הוא לא באמת שיקול. מניסיון עם אותם רופאים. מה אתן ממליצות?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2018 בשעה 18:02
בדיקת NIPT האם מישהי עשתה ? תובנות ? עלויות ? האם יש החזרים מביטוי פרטי או מקופת החולים? תודה מראש!
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
29 בינואר 2019 בשעה 16:32
משתפת בסיפור ההנקה שלי😍 ילדתי לפני חודשיים ולא סבלתי להניק זה כאב לי ברמות של בכייייייייייי היו לי פיטמות שקועות נפצעתי ונחתכתי והילדה לא עלתה במישקל כי לא אכלה טוב ואני כבר חשבתי שאני עוד שניה מפסיקה עם זה ! אך לא ויתרתי שמתי מישחות הרגעה קניתי רפידות רפואיות ועוד מלא דברים שלא הכי עזרו כי הכאב עדיין נשאר וזה כאב שקשה לתאר במילים אך בכל זאת לא נכנעתי לסבל ולכאב העצום וניסיתי כי ידעתי שזה כאב שהוא זמני ואחכ נעלם כאילו לא היה וזה מה שגרם לי לנסות להמשיך עוד! והנה היום אני חייבת להודות שכבר לא כואב לי הכל עבר וזה הדבר הכייע הכי הכי מושלם שקיים אני כל כך נהנת להסתכל עליה יונקת זה מחבר זה מקשר זה מעורר בי תחושה של רוגע ונחת זה פשוט דבר נפלא! ושלא נדבר על הכיף שלא צריך להכין בקבוקים לשטוף אותם כל פעם ולקום בלילה רק פשוט לשלוף את הציצי ולתת לילדה שלך את כל הטוב שבעולם אין הרגשה יותר מדהימה מזה! סליחה שקצת חפרתי אבל המטרה של הפוסט הזה היה לתת לכן אמהות לעתיד את הכוח להמשיך ולא לוותר לא להתייאש לתת לאושר שלך את הטוב ביותר בעולם! ושלא תבינו נכון אני הכי מבינה בעולם את אותם נשים שלא מניקות כי זה לא פשוט בכלל ולא כל אחת בנויה לזה אין ספק שנפש בריאה חשובה על פני כל דבר שבעולם אבל בבקשה אל תוותרו מהר תנו לעצמכן את הצאנססס כי זה הדברר הכי מדהים ומספקקק שישששש זהווו פרקתי תודה שקראתן עד כאן!
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2020 בשעה 09:23
בחילות כמו בתחילת ההריון שבוע 27+4 מה זה הגיוני ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
1 בנובמבר 2020 בשעה 08:15
מארזי פיקניק/ארוחות זוגיות במשלוח/איסוף עצמי? בנות יש לנו היום יום נישואים, תכננצי להזמין מארז זוגי מבנדיקט, אבל הם שינו את התפריט. יש לכן המלצה על מארזי פיקניק זוגיים מושקעים וטעימים שאני יכולה להזמין מהיום להיום?
הריון ולידה
💬
4 תגובות