☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 850562
משתמשת פורטי
23 ביולי 2021 בשעה 11:05
בנוווות דחוף שבוע 30 אכלתי מילקי תות לא בתוקף מאתמול קורה משהו לעובר ????
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
23 ביולי 2021 בשעה 11:09
כל התאריכין האלו זה בדרכ כיסוי תחת של החברה אבל בעיקרון זהלא באמת מתקלקל אלא אם כן עמד בחוץ וכו אבל בגדול לא אמור להיות מקולקל
משתמשת פורטי
23 ביולי 2021 בשעה 11:19
אם היה לך טעים רוב הסיכויים שהמילקי בסדר ואת והתינוק תהיו גם בסדר
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 ביוני 2019 בשעה 07:29
גזים ילדה בת חודשיים אוכלת נוטרילון , בהתחלה הייתה עושה קקי פעמיים בשבוע . עכשיו ממש התחילה לעשות על בסיס יומי זה אומר שהגזים כבר עוברים ?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
13 במרץ 2020 בשעה 12:52
חמה אגואיסטית נמאס ממנה! חמותי פשוט אגואיסטית ברמות שלא חשבתי שקיימות. יש לנו תינוק בן פחות מחודשיים, ההורים של בעלי גרים עשר דקות מאיתנו ההורים שלי גרים שעה ממני. חמתי מתקשרת לבעלי כדי שנבוא אליה ונישן אצלה שישי שבת. עכשיו כמה דברים: 1. אנחנו גרים בדרום מזג האויר מזעזע.. אן סיכוי שאני מוציאה את הקטני שלי בשביל שהיא לא תצא מהבית. 2. החדר שבו היא רוצה שנישן (אפה שאנחנו ישנו לפני שילדתי) מלוכלך באבק כי היא לא מנקה אותו, המדרגות שמובילות אליו מפוצצות בדברים ואני מפחדת ליפול איתו.. אני אצטרך לעלות בהם להכין לו אוכל כל שלוש שעות ולשירותים. 3. בשיא חוצפה היא אומרת לבעלי מה ההבדל שכשאנחנו נוסעים למשפחה שלי אנחנו ישנים שם. (נוסעים פעמיים ולפעמים גם פעם בחודש) 4. היא לא באה אלינו במהלך השבוע ובטח שלא עוזרת בכלום. 5. לפני הלידה חפרה שתעזור, שתצא לפנסיה- בפועל כל היום רובצת הספה כשחוזרת מהעבודה.. לא יצאה לפנסיה. עשתה קטעים מאוד מסריחים אחרי שילדתי. עכשיו אני לא סופרת אותה... עושה רק מה שטוב לילד שלי.. העניין הוא שזה מטריף אותי אני נחשפת להתנהגות כל כך דוחה ומתוך כבוד לבעלי צריכה לסתום ואני לא עומדת בזה.. עוד רגע אני יוצאת עליה ומעמידה אותה במקום. למזלי בעלי מבין טוב מאוד עם מי יש לו עסק, הוא התחבר מאוד לילד ורוצה גם הוא בטובתו. אני מפחדת שהיא גם תחפור בסלע עד שתגרום לו לא לראות את הדברים כמו שהם וכך תגרום לסכסוך בינינו ומריבות. נמאס לי לסתום מה אני עושה??
זוגיות
💬
13 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 באפריל 2020 בשעה 16:21
העמסת סוכר עשיתי בבוקר ולא קיבלתי תשובה עדיין. אני בכללית מתי שולחים?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
13 במאי 2020 בשעה 14:49
הריון בנות, אולי אתן תדעו להגיד לי . הייתי אצל רופא נשים אחרי בדיקת דם חיובית . הוא שלח אותי לעוד שבוע וחצי לבצע אולטרסאונד . משגע אותי שאני לא יודעת איזה שבוע אני. היה לי דימום ב25 במרץ חמישה ימים ואז הייתי נקייה יומיים ואז שוב דימום ב1 באפריל. אני לא יודעת איזה תאריך לקחת. מה דעתכן?
הריון ולידה
💬
23 תגובות
משתמשת פורטי
16 בספטמבר 2020 בשעה 07:44
היי מפרסמת פה הודעה שעברה אליי... חג שמח בנות 🥰😍😍😍 חברות יקרות 🌺אם אתן מכירות משפחות שיש להן ילדים קטנים, נשארו לנו עוד הרבה קופסאות של מזון לתינוקות של שופרסל baby, אחרי שחילקנו לכמעט 400משפחות, נשמח לתת לכל מי שרוצה, אפשר להגיע ביום א' בין השעות 16:30עד 18:45 לרחוב שלום עליכם מול בית מס 11 באור יהודה . העבירו לכל מי שאתן מכירות, מחלקים באהבה לכווולם אפשר לקבל מס קופסאות שלב 1 תוקף עד אוקטובר 21 שלב 2 ושלב 3.תוקף עד סוף אוקטובר 20 אין צורך להתקשר להגיע ולקחת היום 13.09.20 שלומית חן 0525688316 סמדר עינב 0506868900 שוש מעוז 0506554100
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
26 בספטמבר 2020 בשעה 17:54
לא מסוגלת לשתות... לא מים לא סודה לא קולה לא פטל לא כלום מתה מצמה מה עושים
הריון ולידה
💬
4 תגובות