☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 850038
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 16:57
היוש סתם מעניין אותי לשאול אם אתן מסתכלות בתמונה מהסקירה כמו מה זה נראה לכן בן או בת? 💓💖
הריון ולידה
💬
8 תגובות
👍
3 לייקים
תגובות (8)
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 17:00
נראה לי בן
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 17:00
נראה לי בן
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 17:12
נראה בן 💞
משתמשת פורטי
22 ביולי 2021 בשעה 17:36
נראה בן
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 במאי 2020 בשעה 19:01
שבוע 19 תנועות הייתי מרגישה מידי פעם תנועות קטנות בבטן, בעיקר ששוכבת על הגב אבל כבר מעל שבוע שאני לא מרגישה כלום... קרה למישהי והכל היה בסדר?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביוני 2020 בשעה 16:36
ביות מלא- ממליצות בלידה שניה? תודה לעונות..
הריון ולידה
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביוני 2020 בשעה 15:15
סבון גוף או שמן? עד איזה גיל קילחתן עם שמן ומתי עברתן לסבון? בן 4 חודשים עדיין משתמשת בבלנאום מתלבטת אם לעבור לסבון..
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2021 בשעה 10:03
היי בנות , אני לא רוצה לקנות סלקל אלה כסא בטיחות מגיל לידה ...ובהריון הקודם גיסתי הביאה לי סלקל שנשאר לה מההריונות שלה ושימש אותנו להוצאת הקטנה והוא כבר פג תוקף וזרקנו אותו. עכשיו אני לא רוצה לקנות סלקל מיותר לדעתי האם אפשר להוציא תינוק עם עגלה ( אמבטיה) מהבית חולים?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביולי 2021 בשעה 15:06
מותר לאכול אוכל חם בהריון נכון? הגיד מרק עם אדים אני אוהבת מרק ממש חם..
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2021 בשעה 05:14
טוב אז הנה הסיפור לידה שלי - סליחה על האורך🤣 הגעתי למיון ביום שני בערב בעקבות הפחתה בתנועות וגרד מטורף אחרי כמה בדיקות החליטו לתת לי זירוז בשם פרופס (מין טמפון כזה ששמים למטה) ועברתי למחלקת נשים בהתחלה לא הרגשתי כלום אבל למחרת בצהריים התחלתי להרגיש ממש צירים העברתי את הזמן במקלחת ועל כדור בדקו אותי אחרי 13 שעות והייתי עם פתיחה 1.5 ומחיקה 80 העלו אותי לחדר לידה ובפתיחה 2 הביאו לי אפידורל(היה לי מזעזע זה ממש כאב והוא דקר אותי פעמיים כדיי למצוא) וככה העברתי עד 11 בלילה כי צריך להיות עם הפרופס 24 שעות שהוציאו אותו הייתי בפתיחה 2.5 נתנו לי פיטוצין ומשם הכל התקדם ממש סבבה באיזה 2 לפנות בוקר כבר הייתי בפתיחה 4 וירדו לי המים ואז פתאום התעוררתי משינה בצרחות וכאבים מטורפים האחות בדקה אותי והייתי בפתיחה 6 ומסתבר שהאפידורל זז ורק חלק אחד של הגוף היה מורדם הרגשתייי הכללל בשבע בבוקר הייתי כבר בפתיחה 10 צירים כל דקה ואני בוכה לאלוהים אמרו לי שהראש שלו גבוה מאוד ושאני אתחיל לנסות לדחוף לחצתי במשך שעתיים וחצי בלי אפידורל סיוט של החיים !! אחרי שעתיים וחצי בערך ב 10 וחצי בבוקר של יום רביעי הרופאה אמרה לי שהראש שלו לא יורד בתעלה ואי אפשר אפילו וואקום כי הוא לא יורד בכלל ואני עוברת לקיסרי .. התחלתי לבכות את החיים שלי הגעתי לחדר ניתוח והוציאו לי את האפידורל שלא עבד ושמו לי ספינל הרדמה אחרת ומשם אני לא זוכרת פשוט נרדמתי אבל אמא שלי שהייתה שם סיפרה לי שהיה להם סיבוך בניתוח ועשו לי הרדמה כללית ואיבדתי ליטר וחצי דם התעוררתי רק בשעה 4 בצהריים והוא יצא החוצה ב 12:01 עברתי להתאוששות ועשו לי בדיקות וגילו שאני אנמית ההמוגלובין שלי היה על 6 והביאו לי מנות דם (זה כואב רצח!!!!!!!!!) דקרו אותי בכל הגןף ההתאוששות הייתה ממש קשה ! וזהו ברוך ה זה מאחוריי ! בשוק שעברתי את כל זה אשכרה באתי ביום שני קיבלתי זירוז והוא יצא רק ברביעי הייתי כל כך מותשת !
הריון ולידה
💬
67 תגובות
👍
16 לייקים