מתכננת להכין היום טורטיה ממולאת בבשר טחון
אני לא רוצה לטבול בפירורי לחם , איך אפשר לסגור את הטורטיה כמו שצריך שלא תפתח ?
אוכל
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי21 ביולי 2021 בשעה 08:10
עם ביצה
משתמשת פורטי21 ביולי 2021 בשעה 08:15
מטגנת?
פשוט תמלאי שיכבה יפה אבל דקה על הטורטיה של בשר.
תקפלי מהצדדים צד ימין לחצי, צד שמאל לחצי.
ומלמטה למעלה תגלגלי..
את החלק הפתוח תשימי על מחבת פסים.. זה ייסגר.
משתמשת פורטי23 ביולי 2021 בשעה 03:56
תכיני בצלחת מים וקמח תערבבי טוב טוב תמרחי רק בקצוות שאת סוגרת ותסימי במחבת חמה בלי שמן על הצד שהדבקת לכמה שניות יוצא פגז בלי שמן ויפיפהה