היי בנות תגידו יש כאלה שאוכלות סושי מטוגן בפס שלא מיועד לנשים בהריון? הרי אם הדג לא נא ו סושי מטוגן איזה חיידק ישרוד את הטמפ הזאת של השמן?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביולי 2021 בשעה 16:29
מסוכן המשטח אחרי זה שחותכים, והסכין שיכלה לגעת לפני זה בדג מקולקל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביולי 2021 בשעה 16:30
כן אני, מבקשת שיחטאו את הסכין והמשטח לפני, ברובם יעשו לך את זה ואם לא-לא לקנות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביולי 2021 בשעה 17:49
מטגנים את הרול בשלמותו ואז כשחותכים לך אז הסכין עלולה להיות עם חיידק עליה לא שווה את הסיכון לטעמי חוץ מזה הצרבתתת שתהיה אחרי סושי מטוגן 😩