☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 846056
משתמשת פורטי
18 ביולי 2021 בשעה 15:04
שבוע 17 הייתן נוסעות לאילת במצב היום? ומה עם בריכה באופן כללי ? אפשר להכנס?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי
18 ביולי 2021 בשעה 15:05
כן למה לא
משתמשת פורטי
18 ביולי 2021 בשעה 15:08
בשבוע כזה כן
משתמשת פורטי
18 ביולי 2021 בשעה 15:09
נסעתי בשבוע 20++ וברוך השם הכל בסדר
משתמשת פורטי
18 ביולי 2021 בשעה 15:10
הכוונה בגלל הקורונה כמובן
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 במרץ 2019 בשעה 15:02
ריפלוקס סמוי ? אם הילד סובל בהנקה ( לא כל הנקה) אבל הרוב.. מקשית את הגב בוכה אחרי אוכל... זה ריפלוקס??
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
25 במרץ 2019 בשעה 08:28
אוף נמאס לי כבר מהעניינים של העבודות אני בלופ על הפנים...עזבתי עבודה אחרי חודש, התחלתי אחת חדשה, עזבתי גם שם אחרי חודש ואז גיליתי את ההריון ונהיה עוד יותר סלט. עכשיו חתמתי חוזה כבר בתינוקיה באמת קיבלו אותי בחום, כבר הרגשתי בטוחה, אבל העומס החל להשפיע והיה לי יום קטסטרופלי אתמול. נסעתי לרופא לבדיקה שגרתית כי נבהלתי מהלחץ שהייתי שרויה בו והוא אמר לי שהכל תקין אבל המליץ לי שכשאני במהלך העבודה להרים את התינוקות בשיטה מסויימת שלא חס וחלילה יפגע בהריון( לשבת על כסא ואז לחבק את התינוק ולהתרומם ולא להתכופף ולהתרומם) וגם המליץ לי להרים פחות את הכבדים שבנהם. שאגב כבר קיבלתי את ההמלצה הזאת מאחות השבוע. אתמול אחת מהעבודה עיקמה עלי פרצוף כשפעלתי ככה והיום בבוקר המנהלת שאלה איך אני ומה אמר הרופא, כשאמרתי לה את מה שהוא המליץ היא אמרה לי שנצטרך לדבר ולשנות את החוזה. אין לי מושג מה זה אומר. אין לי כח יותר. אני כבר אחרי כמה שנים סטודנטיאליות בהם הרווחתי גרושים. לא רואה איך להתקדם כבר בחיים האלה והכי מפחיד פתאום שוואלה, עוד מעט תהיה תוספת במשפחה ומה אני אעשה אז?!? סליחה על החפירה. אני מיואשת באמת.
הריון ולידה
💬
29 תגובות
משתמשת פורטי
29 במרץ 2020 בשעה 19:26
בנות שומרות טהרה -אחרי לידה רוצה להתחיל לספור נקיים,בבוקר או בשקיעה? כבר הספקתי לשכוח חח חייבת לחזור על ההלכות
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
14 ביולי 2020 בשעה 18:46
סכרת הריונית יכול להיות תוצאה שהיא בסדר ואומרת שאין סכרת הריונית אבל אחרי חודש למשל פתאום יכול להתפרץ סכרת הריונית ואני לא אדע כי כבר בדקתי לפני חודש?. כי בדרך כלל לא עושים עוד בדיקה אם העמסת סוכר של 50 היא תקינה.
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2020 בשעה 18:06
שבוע 30 מרגישה בטטת על ממש ככה חחחח הבגדים כבר נראים כמו פח ומצחיק עליי, השמלות מגדילות אותי המכנסיים צמודים ההליכה של ברווז ואני מרגישה כאילו לעלות במדרגות זה מטלה ממש בואו נעשה שרשור של רגעים פחות מחמיאים וזוהרים נרגיש קצת טוב עם עצמנו חחח
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
31 בינואר 2021 בשעה 13:05
שבוע 22 תחושת ירידה בתנועות עובר משמעותית מה אתן ממליצות לעשות ? הבעיה שאני בבידוד אחרת הייתי הולכת לבדוק .
הריון ולידה
💬
10 תגובות