☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 844586
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 17:47
רופא נשים מומלץ במכבי? (:
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (7)
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 17:48
מאיזה אזור את ?
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 17:58
אזור המרכז/שרון
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 17:59
ירון גיל רופא מקסים!!!
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 18:05
אני אצל אחד בראשון לציון דר מיקי מוסקוביץ
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
22 בספטמבר 2018 בשעה 09:26
אתן לא מאמינות מה שמעתי עכשיו גיליתי שמישהי שאני מכירה ילדה את הבת שלה בשבוע 40 ביום כיפור בבית!! היא ניסתה למשוך את הצירים בבית ואז היא קלטה שעוד שניה הקטנה יוצאת והאמבולנס לא הספיק להגיע בזמן, בסוף בעלה ילד אותה כשהוא בטלפון עם מד"א!! אני בשוק! אני מנסה לדמיין את בעלי באותה סיטואציה ולא מצליחה חחחח
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
9 באוגוסט 2019 בשעה 13:56
לא מרגישה בהריון- שבוע 11 שבוע 11 + 2, עשיתי בדיקת דופק בשבוע 7 ושוב אולטראסאונד בשבוע 9 והכל היה בסדר. בשבוע וחצי האחרונים לא מרגישה בהריון בכלל. לפני כן היו מעט בחילות (הקאה אחת), מעט ימים של עייפות. יש לי תור לשקיפות רק בעוד שבוע וחצי והמחשבות חוגגות, מה אומרות? כדאי ללכת לבדוק או לחכות לשקיפות? ( יצא לי יותר מ3 שבועות בין בדיקה לבדיקה)
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
26 בינואר 2020 בשעה 11:46
יש חדש עם דנדוש? אולי דניאל יודעת?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 במרץ 2020 בשעה 19:09
בחילות היי בנות סובלות מבחילות קשות בכל מהלך היום הרופאה המליצה לי על כדורים דיקלטין מישהי לקחה אותם ? אם זה עוזר אני ממש סובלת
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
7 ביוני 2020 בשעה 12:01
לכל הסובלות מסימפיזיוליזיס! שבוע 35 הריון 5 רק אתמול גיליתי איך קוראים לדבר הזה שאני משותקת בגללו שלושה שבועות אחרונים הייתי במעקב רגיל ואז גילו באולטראסאונד וורידים מנופחים ממש מתחת לרחם הפנו להריון בסיכון (כבר חשבתי שאקבל שמירת הריון אוף!) בקיצור הרופאים של מכבי לא עלו על זה והתפתלתי 3 שבועות בבית מכאבים מתחת לרחם, צירים זה לא, אבל כל תנוחה זה כאבי תופת שלא נדבר על עמידה/הליכה וכו'. משישי בצהריים מצאתי את עצמי במיטה עד מוצש סובלת אמרתי אולי מנוחה תעזור אבל לא, רק הלך והחמיר. לא הצלחתי אפילו ללכת לשירותים בלי עזרת בעלי! נורא. התקשרתי למוקד אחיות ישר הזמינו לי אמבולנס לשערי צדק. הרופא ישר זיהה שזה סימפיזיוליזיס ואמר שהחדשות הטובות שזה עובר אחרי הלידה, הרעות-שאצטרך לסבול את זה עד אז ואין כל כך מה לעשות זה שכיח אצל נשים בהריון. למרות שאצלי זה הגיע לנפיחות מטורפת הוא המליץ על דיקור סיני ובמקרה היתה מישהי במחלקה שעשתה להריוניות שסובלות מזה. חצי שעה נשארתי עם המחטים אציין שפעם ראשונה שאני עושה את זה! וזה ממש עזר להרגיע את הכאב הבלתי נסבל! אבל אני צריכה פעמיים בשבוע להתמיד עד הלידה לעשות דיקור. בקיצור לכל הסובלות בבקשה תנסו הבנתי שיש אפשרות לעשות בשערי צדק בחינם מי שמירושלים.. וזהו. מקווה שיהיה לכולכן לתועלת. נשיקות חמות והריונות קלילים לכולכן!!
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
23 במאי 2021 בשעה 06:18
היוש.. אוכל לתינוקת בת שבעה חודשים. מה אפשר להציע לה לאכול ? היא מחבבת פירות מאוסקים אך זה לא משביע. יש רעיונות ?
אמהות
💬
8 תגובות