תטגני בסיר עם כך חמאה 2 שיני שום כמה דקות תוסיפי חצי חבילת פסטה (זה צדפות) ותשימי מים עד כיסוי הפסטה בלבד קצת מלח תביאי לרתיחה תנמיכי תבשלי כמה דקות שיתאדו לך המים...
תוסיפי רסק (אני עושה לפי הטעם אני שמה בערך 120 גרם נגיד) תבשלי שיסמיך קצת אחרי זה שמנת של 38 אחוז קופסה אחת...
תוסיפי קצת פלפל שחור ושבבי צילי ואני מוסיפה לפי טעם שום גבישי תבלין... תביאי לרתיחה עם השמנת תנמיכי תבשלי קצת שיתחיל להסממך ותוסיפי פרמזן או גרנה פדנו לפי הטעם..
זה המתכון של דניאל עמית אבל אני עושה בכמית של יותר רוטב ממה שהיא עושה לחצי חבילה כי אני אוהבת שיש הרבה רוטב
זה רבע שעה מוכן