התחלתי סלטים וחלה חחח אין לי גם רעיונות.. אז עוקבת
משתמשת פורטי15 ביולי 2021 בשעה 10:25
בורקס עם בשר ורוטב פטריות
משתמשת פורטי15 ביולי 2021 בשעה 10:36
תאיר תשלחי מתכון
משתמשת פורטי15 ביולי 2021 בשעה 11:05
צריך בצק עלים + בשר טחון
מטגנים בשמן:
עגבנייה 1 קצוצה
בצל 1 קצוץ
כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית קינמון (זה הסוד)
מוסיפים בסוף את הבשר טחון ומחכים שהבשר יחליף צבע מערבבים טוב טוב נותנים לתערובת בשר להתקרר. אחרי זה את לוקחת בצק עלים מרדדת אותו אם אוהבת דק מכניסה את הבשר שהוא קר ויוצרת רולדה של בורקס בסוף כמובן מורחת ביצה ושומשום ובתנור 35 דקות אפייה על 180 מעלות בתאבון😊