בשבוע 6, לפני כמה ימים אכלתי גבינות קשות שאמא של חברה הביאה מספרד.. חשוב לציין שלא ידעתי על איסור אכילת גבינות מסוימות (הריון ראשון) ובנוסף הגבינות היו סגורות בוואקום באריזה. איך יודעים אם החיידקים עברו?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 ביולי 2021 בשעה 11:18
מוסיפה ללין, חשוב גם שהגבינות יהיו מפוסטרות. אם את מרגישה בטוב, אין חום, שלשולים וכאלה אז כנראה שהכול טוב ואת יכולה להמשיך הלאה.. ולזכור לפעם הבאה.. 😋

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך