בטח,
חצי קילו של מרלוזה ונסיכה טחונים
כוסברה קצוצה, שום כתוש, פירורי לחם ופנקו, כמון, כורכום וקצת פפריקה, מלח ופלפל
לערבב לעיסה אחת. לשים שעה במקרר שיתייצב
לרוטב - שליש כוס שמן, גמבה אדומה וכתוצאה לחתוך ולהוסיף הרבה שום (לא כתוש)
לטגן טיפה, אחרי זה להוסיף רסק קטן, מרק עוף, פפריקה, מלח פלפל, כמון וכורכום
לפתוח את התבלינים קצת בשמן, להוסיף 2 כוסות מים רותחים
לבשל את הרוטב למשך 15 דק בערך ואז להוסיף את הקציצות לעוד 20 דק וזהו מוכן 🙌🏼