☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 841566
משתמשת פורטי
13 ביולי 2021 בשעה 08:43
בנות הבת שלי נתנה לי בטעות מכה חזקה בבטן שבוע 14 וחצי לא יקרה כלום? כאבל י למשך דקה ואז עבר
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
13 ביולי 2021 בשעה 10:23
הייתי נבדקת ממני,״. אם יש ספק - אין ספק...עדיף להיבדק. בשורות טובות
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
26 בפברואר 2019 בשעה 19:27
איך מורחים משחה לשיניים??? לא מבינההה כל הפה של הבת שלי רוק איך שאני צגיעה לחניכיים היא כבר בולעת את זה😂😂😂 אולי אני לא יודעת לשים??? יש אולי שיטה מסוימת,? המלצותתת
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
24 במאי 2020 בשעה 04:30
מתי בן הזוג שלכם הצליח להרגיש את התינוק בועט? שבוע 20+6, אני מרגישה את התינוקת שלי זזה וממש רוצה שגם בעלי ירגיש.. התחלתי לראות תזוזות קטנטנות של הבן תוך כדי, אבל זה ממש קל ובעלי לא מצליח להרגיש.. מתי זה עד כדי כך ברור שהרגישו גם מבחוץ אצלכם?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
28 בפברואר 2021 בשעה 13:18
מההההה כאילו קשה לצנזר תמונות של צואה???? הייתי באמצע לאכול למה אני צריכה להקיא ????🤢🤢🤢🤢 נמאס כבר , אין פה רופאים מה לא מובן????????
הריון ולידה
💬
32 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
7 ביוני 2021 בשעה 18:45
❤️צריכה את עזרתכן בפעם האחרונה❤️ בחורה מקסימה אם חד הורית שצריכה את עזרתכן הצנועה. היא מתגוררת בחיפה ואני מנסה לאסוף לה מספר דברים כמו: טיטולים NB או שלב 1 טטרה סגור או שלא נעשה בו שימוש. פלנל סגור או שלא נעשה בו שימוש. סטריליזטור מיטת תינוק מזרן למיטת תינוק מצעים למיטת תינוק בקבוקים, מוצצים- חדשים שלא נעשה שימוש. מדחום משטח החתלה משטחי החתלה חד פעמיים ספוג למקלחת - חדש סבון גוף שמן מקלחת מצעים לעריסה או לעגלת סיילו 2020 (היא קיבלה ולא קנתה) תחתוני גוטקס ( אן יש למישהי קופון הנחה זה מעולה). אם באפשרותך לתרום סכום סימלי אני מוכנה לכתוב את הביט שלי וכך תעבירי אלי ואוציא לה מזומן מכיוון שאין לה כרטיס אשראי ולכן אין לה ביט- כדי שתאמיני לי, מוכנה לצלם לך את השיחה שלי איתה כדי שאוציא לה את הכסף ואתן לה.
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 ביולי 2021 בשעה 11:57
37+2 מאתמול בלילה לא הרגשתי כל כך את העוברית שלי עכשיו אכלתי משהו מתוק ונחה מצריך בדיקה?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2021 בשעה 11:47
איףףףף שבוע 39+3 והריח מלמטההההה איף לא נעיםםםם ולא כיף!!! שום מקלחת לא עוזרת:/
הריון ולידה
💬
10 תגובות