היי שאלה אם אני מכינה עכשיו פריקסה (את כל מה שבפנים גם , מטבוחה, ביצה, חריף, פטרוזיליה תפוא וכו) ועוטפת עם ניילון נמצד ושמה במקרר הם יהיו טובים גם למחר?
אוכלאוכל
💬7 תגובות👍1 לייקים

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2021 בשעה 11:09
אף פעם לא ניסיתי, אבל יכול להיות שהפריקסה יהיה רטוב בגלל התכולה, ושהבצק עצמו (במיוחד אם הפריקסה מטוגן) יאבד את המרקם שלו. מה דעתך לעשות את ההכנות היום, אבל להרכיב את המנה מחר?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2021 בשעה 11:10
לדעתי אם אין לך בררה ואת חייבת להרכיב את זה היום- תעטפי קודם כל בנייר סופג ורק מעל בניילון נצמד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2021 בשעה 11:12
שימי רק צפריסה במקרר והדברים בנפרד בקופזאות זה ירטיב לך לבצק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2021 בשעה 11:13
עדיף שתשאירי קצת מהמילוי בצד ומחר תחממי בתנור את הפריקסה ותמלאי אותו זה ממש טעים ולא מרגיש כאילו חיממת בתנור.. מנסיון ..כשאמא גרה רחוק אין ברירה צריך לשמור על המאכלים שהיא שולחת 🙈

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך