אוף חייבת עזרה בנות,אני בתחילת הריון שבוע 6 אני עצמאית יש לי עסק לגבות,לייזר.. אני בשבוע האחרון לא מרגישה טוב בכלל ,בחילות,סחרחורות,חולשה אין לי כוח לעבוד אין לי כוח ללקוחות (ואני מתה על העבודה שלי) אין לי כוח לכלום יצא לי לבטל לקוחות השבוע ואני לא יודעת עד מתי זה יהיה ככה אני ממש חלשה פיזית ונפשית ולא יודעת מה לעשות לגבי העבודה אני לא מצליחה לעבוד ,אשמח לעזרה,ייעוץ, מתי זה יעבור ההרגשה הזאת?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2021 בשעה 12:22
חשבת לקחת דקליקטין? לי זה עזר עם הבחילות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2021 בשעה 12:26
את האמת שעד עכשיו הרגשתי חלשה ומותשת בימים האחרונים התחילו לי בחילות אבל בלי הקאות,לפעמים לא טוב לי ואני דוחפת אצבע ומקיאה לבד זה משחרר לי את התחושה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2021 בשעה 12:28
ככה זה בשבוע הזה לקראת שבוע 13 14 הכל עובר ואת חוזרת לעצמך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביולי 2021 בשעה 12:52
לצערי התחושות האלו לא תמיד עוברות, ויכולות להימשך עד שבוע 15-16. תשקלי לקחת דקליקטין. אני לקחתי עד שבוע 16 וזה ממש עזר לי לא להקיא והפחית משמעותית את הבחילות. חולשה נשארה, אבל זה היה הרע במיעוטו. לא יודעת מה הייתי עודה בלי הכדור הזה. חבל לסבול לאורך תקופה כל-כך ממושכת, אז אם ממשיך לך בימים הקרובים שווה לברר (מה שכן אלו כדורים יקרים, שתדעי מראש)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות