☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 835062
משתמשת פורטי
5 ביולי 2021 בשעה 19:04
כתוב לי על ההפנייה לבדיקת חלבון עוברי מחר להיות בצום (שתיית מים מותרת). כמה זמן לפני אני צריכה להיות בצום 8 או 12 שעות?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
5 ביולי 2021 בשעה 19:13
לא צריך להיות בכלל בצום שטויות
משתמשת פורטי
5 ביולי 2021 בשעה 20:04
ככל הנראה לוקחים לך עוד כמה בדיקות גם לי עשו את זה… לרוב זה צום של 8 שעות
משתמשת פורטי
6 ביולי 2021 בשעה 04:56
תודה, חזרתי עכשיו ובאמת היא אמרה שמדובר על צום של 8 שעות:)
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 בפברואר 2018 בשעה 16:02
חופש על חשבון מחלה יש לכן מושג אם גבר יכול לקחת חופש שבוע/שבועים לאחר הלידה על חשבון הימי מחלה? מותר/אסור? יש לזה התייחסות בחק בכלל? מה מקובל?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
20 באפריל 2018 בשעה 06:17
פרנטאל -שכחצי לקחת יומיום זה נורא? תוכן ההודעה
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביולי 2020 בשעה 13:17
נמאס פשוט נמאס!!! כול פעם שאני רוצה לנוח אני תלויה בזה שאם הילדים ישנים או לא ! נמאס לי מבעלי!!!!!!!!!!היום אחד הילדים לא נרדם אז הייתי איתו ויצאתי לקנות דברים לקחתי אותו איתי עכשיו אני אומרת לו טוב אני רוצה לנוח חצי שעה אני יכולה הוא אומר לי למה לא נחת איתם שעתיים אמרתי לו כי עשיתי ככה וככה והילד לא נרדם הוא אמר לי בעיה שלך אם היית נחה הוא בטוח היה נרדם את לא נחה עכשיו אז אמרתי לו עשיתי הכול לא נשאר כלום תן לי לנוח זה הילדים גם שלך אני עייפה אני בהריון הוא אומר לי את לא נחה עכשיו נקודה יכלת לנוח עם הילדים למה הלכת לקניות והוא מדבר מזעזע ועוד עכשיו אומר לי מה נראה לך את התחלת לדבר כמו דיקטטור שאני לא אבעט אותך את לא תדברי כאילו אני חייב לך משהו ואז רבנו כזה והואא אומר לי פה של שטן עד שלא תקבלי כוויה בלשון לא תלמדי את כול שבת עושה את זה אל תעשי בכלל תנוחי פשוט חוצפן ,פה של נבלה יש לו נמאס לי !!!גם ככה כול השבוע לא רואים אותו בכלל לא עוזר לא כלום ועוד מכינים לו לאכול כי הוא שיח סעודי ,מה כבר ביקשתי שעה של מנוחה!!!!!!!אוף אני כבר שחוקה!!!ואל תגידו לי שיחות איתו כי זה לא עוזר כבר 3 שנים .
הריון ולידה
💬
26 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביולי 2020 בשעה 08:31
סקירת מערכות מוקדמת מום בלב בסקירת מערכות הבוקר שבוע 15+4 הודיעו לנו שרואים מום בלב שלא מבשר טובות והרופא נתן הפנייה דחופה לקרידיולוג עוברים.. הוא אמר שזה שלב מוקדם עוד לדעת אבל לפי מה שנראה לו זה לא יכול להתפתח למשהו תקין. מישהי חוותה דבר כזה? יש סיכוי שהעובר ישרוד? אני לא מעכלת, לא מסוגלת לחשוב
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
4 בפברואר 2021 בשעה 18:27
בנות מתכון לעוגת שמרים קראנץ שוקולד טעימה וקלילה יש למישהי?? 🥰
אוכל
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביולי 2021 בשעה 07:43
עשיתי היום חלבון עוברי לצערי התפספסה לי הבדיקה עשיתי אותה לפי וסת ב19+4 העובר תואם ל20+3 האחות אמרה שמותר לעשות עד 20+6 אבל הרופא הסביר לי שככל שעושים בשבוע יותר מאוחר התוצאה תצא יותר גבוהה אז אולי חבל שעשיתי?
הריון ולידה
💬
0 תגובות