☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 832769
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 14:22
מישהי יודעת אם צריך להיות מחוסן בשביל להכנס ליאס פלאנט ??
הריון ולידה
💬
8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 14:33
לא צריך לא מחןסנת ואתמול הייתי
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 14:46
האמת שהזמנו מהאתר מראש באשראי לא עברתי בקופה
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 15:06
לא.. ביטלו את התו הירוק והסגול
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 ביוני 2019 בשעה 11:13
השמנה בהיריון אני שומעת מבנות שהקיאו בשלישי הראשון וירדו במשקל שהן עולות 20 קילו בהיריון ומבנות שלא הקיאו בכלל הן אומרות שהן עלו 12-14 קילו.. איך זה עובד הפוך??
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
28 בדצמבר 2019 בשעה 12:54
בן שנה חיסון של גיל שנה... לפצל או לחסן את כל המנה? אני שואלת כי הדעות חלוקות. מה אתן ממליצות מנסיונכם? תודה מראש
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2020 בשעה 19:08
היי מחפשת המלצה על תיק מעולה לעגלה(:
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 02:39
בן חצי שנה כמעט, קם כבר פעמיים בלילה בצרחות בדכ זה גרפס תקוע אני מנסה להוציא ויוצא..החלפנו טוטול הבאנו אוכל ב1 בלילה ושוב קם ב3...יצא גרפס קטן ממששש חלשש לא נראה לי שזה מה שהפריע ושוב נרדם..חשבנו אולי מהחןשך הדלקנו מנורת לילה....כרגע ישן אבל מידי פעם קולות בכי קטנים ואני מרגיעה..ישן שוב חלק... לא מובן לנו ואנחנו חסרי אונים מול הבכי ההיסטרי הפתאומי בלילה..הקפדתי ליטול לו ידיים בבוקר (כמה שאפשר בשביל ההרגשה) והוא באמת ישן טוב, היום שכחתי ומרגישה שזה בגלל זה.. אוליי שיניים? שאלתי בבוקר על ריס תקוע בעין, אולי בגלל זה? אני ממש פוחדת שכואב לו משהו ואני לא יודעת מה!! קצת הפליץ אולי בטן?! הכל אולי ואולי..שיניים? בדקתי שיערה בכל מקום, צוואר אצבעות יד רגל איבר מין הכל אין.. איך נראים כאבי שיניים? כשאכל את הבקבוק ב1 נרגע ועשה גרעפס טוב ונרדם ואז קם ב3 ככה שהבנתי שזה גם לא גרפס אולי.. אובדת עצות בבקשה עזרה אני גם עייפה ממש ולא יודעת מה לעשות.. (בנוסף אני אצל חמותי ואנחנו תקועים כזה בחדר לא נעים לבקש עזרה והיא לא כזו מיומנת כשהוא בוכה משום מה...תמיד מחזירה לי אותו..)אוף אני ממש רוצה את אמא שלי ברגעים כאלה:/ אני אתקשר אליה בבוקר פשוט עכשיו חסרת אונייים בבקשה עזרה הוא בטוח יתעורר שוב בבכי בקרוב.. (מקוה שלא)
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
3 במאי 2021 בשעה 13:39
היי הבן שלי בן שלושה חודשים מחרתיים והוא לא מפסיק להכניס ידיים לפה ולאכול אותם והוא פשוט לא אוכל אוכל.. כבר המון שעות שהוא לא אוכל וכמה שאני מנסה בכל מצב ודרך הוא פשוט לא אוכל יכול להיות שכואבות לו החניכיים אז בגלל זה ? ואם כן מה אפשר לעשות מותר לתת לו בגיל כזה משחה לחניכיים?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
26 באוקטובר 2021 בשעה 13:39
היי בנות, לבדיקת חלבון עוברי צריך לקבוע תור או שניתן להגיע ללא תור?
הריון ולידה
💬
3 תגובות