☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 832648
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 09:22
בן 7 חודשים זוחל (דוחף עצמו) רק אם משהוא ממש מגרה אותו.. קצת בטטה כזה חחח לא זז לבד על המשטח .. מתי יתחיל לזחול ממש בחופשיות?
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 09:23
חח חמודד אוטוטו יתחיל ממש לזחול😊
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 09:58
כל ילד והקצב שלו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2018 בשעה 08:34
מעבדות זר מישהי עשתה את הבדיקות דם של סקר שליש ראשון (אחרי השקיפות) במעבדות זר? אם כן, עשיתן את הבדיקה הרגילה או המורחבת? ידוע תוך כמה זמן מתקבלות תוצאות?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
21 בנובמבר 2018 בשעה 19:54
צילומי הריון עזרה צלם/ת לצילומי הריון??? מאיזור הקריות
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
12 בדצמבר 2018 בשעה 14:35
שאיבה פעם ראשונה שאני שואבת במשאבה חשמלית. למה זה כזה איטי? ב5 דקות שאבתי רק 30 זה הגיוני?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
21 בינואר 2019 בשעה 11:40
חולשה וצריבה בבטן היי בנות.. כבר כמה שעות שיש לי מעין תחושת צריבה בבטן עליונה באמצע. זו לא צרבת כי אני יודעת מה זו צרבת סובלת ממנה. זה יותר בבטן והיא גם לא רכה כל כך. ובנוסף סחרחורת עדינה כזו מעין חוסר שיווי משקל כזה גם בישיבה. ממה זה יכול להיות? יש מצב תסמינים של רעלת? שבוע 35 עוד יומיים.
הריון ולידה
💬
22 תגובות
משתמשת פורטי
7 במרץ 2019 בשעה 21:37
עזרה להנקה היי .. הבת שלי בת 26 יום .. מיום ראשון להולדתה היה לי פטמות שקועות וקשה להניק .. אז הייתי חייבת לתת בקבוק .. אחר כך תוך בית החולים עשיתי שאיבה מהשד ונתנתי לה .. ועם זאת הייתי תמיד מנסה להניק ישר מהשד .. אחרי שהפטמות יצאו והייתי מוכנה להניק היפה שלי הניקה והיה הכל בסדר גמור והייתי משלבת לה בקבוק בלילה ( שואבת מהשד ולא משתמשת בשום חלב אחר ) וביומים האחרונות פתאום היא לא רוצה שתניק ממני רק בכל פעם ששמה אותה על השד הי צורחת ובוכה .. וכשנותנת לה בקבוק היא מקבלת אותה בכיף ! ממש רוצה להמשיך הנקה ולשמור על קשר ביננו .. וכל היום אני מנסה והיא ממשיכה לבכות מה אעשה ! יש לי חזה גדול האם זה ישביע עליה וזה כבד מדי או יתכן שאני לא יודעת אך להניק ? יש מישהי שעברה כמוני ואיך הצליחה !
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
28 באפריל 2019 בשעה 20:02
שבוע 38+3 אוף אני שיא העייפות ולא מצליחה להרדם. ככה כל לילה. לוקח לי מלא זמן עד שנרדמת.. ובא לי כל הזמן לאכול. מזדהה איתי?
הריון ולידה
💬
2 תגובות