כוס סוכר (אני אישית שמה פחות)
כוס שמן (כנ"ל)
כוס שוקולית (מוסיפה גם כף קקאו אבל לא חובה)
כוס קמח תופח
חצי שמנת להקצפה פרווה
3 ביצים
לערבב הכל להעביר לתבנית ולאפות על 170 מעלות בערך 40 דקות.
לציפוי: להמיס חבילת שוקולד מריר ולערבב עם חצי המיכל של השמנת שנשאר ולמרוח על העוגה
משתמשת פורטי2 ביולי 2021 בשעה 09:11
טיפ: העוגה ללא הפרדת חלמונים מחלבונים וללא הקצפה, כדי שהעוגה תצא בכל זאת אוורירית אני קודם טורפת את הביצים עם מטרפה ואח"כ מוסיפה את שאר החומרים בהדרגה וממשיכה להשתמש במטרפה כל הזמן.