טוב בעלי קנה סופלה נדירר ואני עפה עליו כל יום עם נס היום ראיתי בריכוזים שיש ביצה והבנתי שהוא נהייה סופלתי כי לא מתבשל עד הסוף בתנור והסלילה באמצע נשארת נוזלית.. אומנם כתוב אבקת חלבון ביצה אבל זה מותר? בשרות לקוחות לא ידעו להגיד לי ופשוט אמרו לא לקחת סיכון
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביוני 2021 בשעה 07:51
מישהי יודעת איך אני יכולה לערוך את הפוסט עכשיו אני קולטת את כל החירבושים שיצאו מהתיקון האוטומטי באייפון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביוני 2021 בשעה 07:56
לפי דעתי עם אבקה אין בכלל בעיה. הבעיה היא עם ביצה חיה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביוני 2021 בשעה 08:11
אסור סופלה בהריון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 ביוני 2021 בשעה 08:22
אבקת חלבון ביצה זה לא ממש ביצה ואין בזה סכנה. בכללי סופלה אמיתי אסור (במסעדות), אבל כל מה שנמכר בסופר עובר תהליך של פסטור אחרת התוקף של זה היה דקה וחצי בערך

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות