למה שיהיה מסוכן..? גרבר בכללי ממש לא מומלץ לא משנה איזה פרי
משתמשת פורטי28 ביוני 2021 בשעה 18:52
לולי למה לא מומלץ? כתוב שזה ללא תוספת סוכר ומשמרים
משתמשת פורטי28 ביוני 2021 בשעה 18:59
כל מה שכתוב ''ללא תוספת'' אומר שיש סוכר פשוט לא מיליון סוכר... כלומר, אין באמת משמעות ל''ללא תוספת''. אם תקראי תראי שכן יש בזה סוכר.
מומלץ לתת טרי/מוקפא ללא סוכר וללא חומרים אחרים ששמים בגרבר ובמאכלים קנויים. שימי לב ששומרים את הגרבר על מדך ולא במקרר/מקפיא. זה אומר שיש שם חומרים שמשמרים את זה שלא יתקלקל...