שבוע 40 הייתי בביקורת במיון אין צירים, אין פתיחה, צאוור סגור , כמות מי שפיר רבה. מה הסיכוי שזה ישתנה עד שבוע 41 ? או להתכונן כבר לסיוט של זירוז בלון וכל זה ?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2021 בשעה 21:29
אי אפשר לדעת יקירה , הגעתי בשבוע 41 לחדר לידה , למרות שאין כלום והכל תקין , לאחר בדיקה , היתי בפתיחה של חצי , ניסו לעשות לי סטריפינג , התקדם לפתיחה אחד וחצי , בגלל שעברתי בעבר קיסרי ואני בסיכון , עשו לי בלון , ולאחר 24 שעות הגעתי רק לפתיחה 4, עם צירים קטנים , פה ושם , עשו זירוז , התקדם לפתיחה 5 , נתקע ולא התקדם עוד, רצו לעשות ניתוח, בסוף המיילדת החליטה להילחם ישבה איתי שאני ידחוף חזק חצי שעה וב"ה ילדתי לידה רגילה, ניסים ונפלאות ובסוף גילו שחבל הטבור קשור סביב הצוואר ולכן לא התקדם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2021 בשעה 21:30
ההל מבורא עולם , הוא מחליט וקובע , צריך להתפלל הרבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 ביוני 2021 בשעה 22:46
לידה יכולה להתפתח כל יום, גם אם כרגע אין פתיחה או צירים בכלל. הייתי במוניטור בשבוע 40+3 ולא היה כלום. ואז פתאום יום אחרי יצא הפקק הרירי והתחילו צירים ובלילה כבר הייתי בחדר לידה. בהצלחה ותנסי לא להיות בלחץ, התינוק ייצא כשהוא יהיה מוכן :) אגב, את יכולה גם לנסות לקבוע טיפול זירוז אצל רפלקסולוגית או מדקרת אם את לא רוצה לחכות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

יש כאן מישהי עם טרום-סכרת טרום-היריון ? בוקר טוב, אובחנתי בשלישי הראשון של ההיריון עם טרום-סכרת טרום-היריון ומאז אני במעקב על הסוכר. כעיקרון הכל היה בסדר (למעט חריגות בודדות שהרופאה אמרה שהן בסדר מבחינתה). אחרי כל ארוחה (בוקר,צהריים וערב) אני עושה הליכה של 15-20 דקות וזה מוריד לי את הסוכר (ביחס לאותן ארוחות, ללא הליכה). כשעשיתי מי שפיר, נחתי 3 ימים ואז היו הרבה חריגות, וקישרנו אותן לעובדה שאני לא עושה הליכה. אבל לצערי הרב, מאז המי שפיר, כמעט כל הזמן יש חריגות, גם אם אני אוכלת ארוחות שבעבר לא גרמו לי לסוכר גבוה. אני אפילו אוכלת בארוחת ערב 'פחות פחמימות ויותר שומנים' - ע"פ המלצת הרופאה, וזה עדיין מחמיר. אני בהיסטריה מוחלטת מהאופציה של אינסולין, ואני יודעת שההיסטריה הזאת עוד יותר מקפיצה את הסוכר, אבל אני לא מצליחה להירגע. וגם אם אני רגועה, הסוכר יוצא גבוה. הרופאה אמרה לי שככל שההיריון מתקדם, הסוכר נוטה לעלות. האם זה הגיוני שכבר משבוע 18 הסוכר מתחיל לעלות ??? אני חשבתי שהיא מדברת על שבועות הרבה יותר מאוחרים מאשר שבוע 18. אשמח לדעת מתי בערך הסוכר שלכן התחיל לעלות ? בערך באיזה שבוע ? אני כבר מיואשת טוטאלית. תודה רבה.
הריון מתוקהריון מתוק
💬11 תגובות