☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 824704
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 18:36
האם מותר ורמוקס לתולעים בהריון?
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 18:45
הבנתי שלא מומלץ. תקני בחנות טבע כדורי שום, זה עוזר מאוד.
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 18:50
מסתומרת מותר? אם רופא רשם לך והוא יודע שאת בהריון אז ברור שלקחת
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 18:51
יש לי בבית ואני רוצה לקחת לא שאלתי עדין רופא
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 18:51
אני אשאל מחר
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בינואר 2019 בשעה 01:17
ידיים קפואות אני לא מדליקה מזגן על חימום כי זה חונק אותנו, התעורר הבייבי לאוכל עם ידיים מאוד קרות הלבשתי אותו שני מכנסיים ושלושה בגדי גוף וגרביים ושמתי שתי שמיכות פליז ריחמתי עליו מסכן שלי זה לא בסדר? מה אתם מלבישות? ואיך עושות עיטוף עם תינוק שזז די הרבה כדי שהילדים ישארו חמימות??
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 בנובמבר 2019 בשעה 01:05
בנות אני חודש אחרי לידה והתחילו הפרשות מוזרות אני אחרי קיסרי ופתאום התחיל לכאוב לי מעט הבטן והפרשות כאלה מגעילות לבנות וקצת ירקרקות לא בדיוק הבנתי וסמיך כזה דוחה. מה נראה לכם שזה?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
5 ביולי 2020 בשעה 10:48
עזרה 🙏 אשמח לסדר בדברים הריון ראשון ב"ה 🙌 מה הבדיקות אחרי בדיקת דופק.. מה אני צריכה לעשות? איזה בדיקות ראשונות שכדאי כבר לקבוע?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
5 ביולי 2020 בשעה 21:47
חודש תשיעי הרגשתי מן כאב במפשעות כאילו משהו מנסה להידחף לכיוון הנרתיק ולצאת כאילו נפתח או משהו כזה, מה זה אומר ידוע לכן? זה היה ממש כואב, הריון ראשון אז אין לי מושג אם זה כאב אז כמה כואב זה לידה😮
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2020 בשעה 06:24
עידוד זחילה היי בנות, הבן שלי בן חצי שנה מוציא שיניים כל היום עם הידיים בפה וכאבים, איך אני יכולה לעודד אותו להתחיל לזחול?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
25 בספטמבר 2020 בשעה 17:31
שבוע 39 פלוס 4 היה לי פתיחה 2 ומחיקה 70 ביום רביע אני בבית מאז מרגישה פעם כאב בטן פכם כאבי גב , פעם גם וגם . לא משהו לא סביל , מישהי יכולה לעזור לי ולהגיד מתי ללכת לחדר חידה אני לא רוצה להישאר המון שעות שם ולחכות מעדיפה לחכות בבית האם יש טעם שאלך עכשיו ? אני מציינת שוב הכאבים נסבלים , מנסה חתזמן אל לא ברור את מה , כי אין כאבי בטן יש כאב גב , ולפעמים הפוך . מה לעשות?
הריון ולידה
💬
1 תגובות