זה מקולקל? חלב שהוקפא טרי בתאריך 1.6 והופשר עכשיו
אמהותאמהות
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2021 בשעה 17:14
זה השומן שבחלב הוא צף תנערי קצת בסיבוב זה יתערבב בחזרה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2021 בשעה 17:16
לערבב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2021 בשעה 17:16
כן אני יודעת שזה השומן אבל ככה צהוב וסמיך? אני מערבבת ואחרי כמה דקות שוב זה קורה.. אין ריח חריף או משהו מה אומרת?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2021 בשעה 17:18
לפעמים החלב יותר שמן ולפעמים פחות, זה משתנה בהתאם למה שאת אוכלת. אם הוא נשמר בתנאים המתאימים אין סיבה שיתקלקל.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך