שקיפות עורפית ובדיקת דם סקר ביוכימי ראשון- לצערי אין תורים בערים הקרובות אלי לתאריך שאהיה בהמלצת הרופאה שאמרה עדיף לבצע בשבוע 12.. יש תור רק שאהיה 13+4 ואז אם אעשה יום אחרי את בדיקת הדם ביוכמי ראשון אהיה ממש על הקסקס . אומרים שהבדיקה טובה עד 13+6 ואהיה 13+5. מה לעשותתת? ברור שמתקשרת כל הזמן לבדוק האם יש תור מוקדם יותר אבל אין בינתיים. מה אומרות לא נורא או ללכת לפרטי? להרחיק ממש בשביל זה? כמה קריטי? תודה!
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 ביוני 2021 בשעה 06:56
במכבי אם זה משנה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 ביוני 2021 בשעה 06:59
תנסי אולי עיר אחרת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 ביוני 2021 בשעה 07:41
הם פוסלים כבר את הבדיקה בשבוע שרשמת ולא בודקים אותה אפילו . היה לי בדיוק עכשיו בעיה כזאת אני עושה אצל רופא פרטי אז הוא מקבל אותי יומיים לפני ב22:40 בלילה בשביל שאעשה את הבדיקת דם בבוקר למחרת באיזה קופת חולים את?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 ביוני 2021 בשעה 07:42
אה רשמת מכבי אז תבדקי איזה רופא עובד עם מכבי ואז תהיה לך השתתפות מהם אני בכללית מקבלת השתתפות עלה לי 41 שקל השקיפות אצל רופא פרטי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך