היי בנות שאלה אני עם תינוקת בת חצי שנה ותינוק בן שנתיים בבית מגדלת אותם השאלה אם לשלוח את הקטן למסגרת או שעדיף לו איתי בבית אם יש אפשרות כזו להתפתחות שלו.. אני מאוד עייפב וקשה לי כבר בעיקרון הוא ילד מאוד מפותח אבל גם פינקתי אותו מאוד הבכור שלי ולא יןדעץ אך אני יצליח לשלוצ אותו מהבוקר עד 16 שהרגלתי אותו אליי אם אני ישאיר אותו עד גיל 3 איתי זנ מוגזם? אני מוכנה לסבול בשבילו בבית גם ככה אני עם הקטנה ואם כל המקרים שיש היום בחוץ תעייצו לי מה לעשות תודה ;)
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2021 בשעה 19:48
אני חושבת שכול ילד אחרי גיל שנה צריך מסגרת בשביל להתפתח עם שאר הילדים בגילו אפילו לחצי יום עד 13
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2021 בשעה 20:10
אני חושבת שזה מאוד תלוי באופי של הילד וגם באמא.. יש אימהות שעושות פעילויות לילדים שלהן ותורמות להתפחות לא פחות מבגן, וזה מעולה. ויש אמהות שעייפות/ קשה להן (ובצדק) וזה קצת מעכב את הילד. יש לא מעט ילדים שכבר בגיל הזה צמאים לחברה, צריכים לשחק עם ילדים אחרים ולחוות אינטרקציה מסוג שונה. ויש גם ילדים שפחות קריטי להם.. וזה בסדר. מה שאני באה להגיד - שזה מאוד אינדיבידואלי, אם את רואה שהילד עם קוצים וצריך יותר הפעלות וחברה אז לגמרי לשלוח לגן ולא להסס. גם אם הוא ילד של אמא הם בסוף מסתדרים ופורחים. היית איתו עד גיל שנתיים בבית שזה יפה מאוד!!! אם את מרגישה שזה הזמן לשחרר אותו אז לכי על זה, את גם לא צריכה ''לסבול בשבילו'' בסופו של דבר במצב כזה שניכם מפסידים. בהצלחה :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2021 בשעה 20:12
תודה רבה מרים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2021 בשעה 20:15
אליסה הבעיה שעד 13 זה לא אפשרי כי מ12 עד 14 צרדימים אותם צהריים אז זה יוצא ששלחתי אותו רק מ8 עד 12 ומשלמת להם על זה 2200 שקל רגיל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך