מרק קובה סלק:
בצל גדול חתוך לרצועות
2 סלקים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות-
אחד מהם טוחנים עם מים עד למרקם חלק
2 ענפים של סלרי חתוכים קצוץ
2 כפות רסק
כפית גדושה פפריקה מתוקה
בערך חצי כפית מלח לימון (ממליצה לשים קצת ואז להוסיף אם צריך שלא יהיה בטעות יותר מדי)
כף סילאן/ סוכר
מלח פלפל
מטגנים יחד את הבצל, סלק אחד, ואת הסלרי.
מוסיפים את הסלק הטחון עם המים עד שזה מכסה את הירקות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים בערך 30-40 דקות, ואחכ מוסיפים את הקובות ומבשלים עד שהן צפות.
בתאבון ♥️